Gedragstherapie voor honden

Zelf aan de slag!

Gedragsconsulten met huiswerk,

perfect als je zelf graag aan de slag wil.

Op het moment dat je besloten hebt aan het probleem te willen gaan werken kunnen we een afspraak maken. Ik kom bij jou thuis, maar stuur van tevoren een intake formulier zodat ik mij goed kan voorbereiden.
Tijdens het consult gaan we onderzoeken waar het probleem vandaan komt en hoe we dit kunnen aanpakken. Ik leer je wat normaal en abnormaal gedrag is, maar nog belangrijker; hoe je het beste kunt omgaan met het gedrag van jouw hond. Zodra we weten waarom jouw hond doet wat hij doet en hoe je hierop kunt reageren kun je gaan trainen.
DSC_0148

Kan ik wel zelf trainen?

Trainen is niet gemakkelijk, je moet de juiste timing hebben en weten wanneer je wel en niet bepaald gedrag moet belonen. Heb je al vaker met honden getraind én heb je de tijd om te trainen? Dan kan ik jou helpen met een huisconsult met huiswerk. Dat betekent niet dat je er alleen voor staat, ik geef je de oefeningen en adviezen mee die je nodig hebt om het probleem op te kunnen lossen. Als je kiest voor een pakket dan zal ik je bijsturen in de training. Kies je voor een eenmalig consult? Dan kun je het verslag gebruiken als naslagwerk.

Ik wil graag samen trainen…

Dan nodig ik jou graag uit te kijken op Gedragsconsulten, met privé training door Merel. In dit traject train je samen met mij, maar ik train ook persoonlijk met jouw hond!
Twijfel je welke optie het beste past in de situatie van jou en jouw hond? Plan dan een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek in, dan bespreken we welk traject het beste aansluit.
Ben je er wel al uit en wil je graag mijn hulp? Plan dan jouw eerste consult in via de knop.
background
Eenmalig gedragsconsult
120

– Intakeformulier

– Huisconsult van 1,5 – 2 uur

– Observatie en uitleg over gedrag

– Adviezen en aanpak

– Het verslag per PDF

Gedragsconsult
Pakket A
180

– Intakeformulier

– Huisconsult van 1,5 – 2 uur

– Observatie en uitleg over gedrag

– Adviezen en aanpak

– Het verslag per PDF

– 1 vervolg consult á 60 min.

Gedragsconsult
Pakket B
240

– Intakeformulier

– Huisconsult van 1,5 – 2 uur

– Observatie en uitleg over gedrag

– Adviezen en aanpak

– Het verslag per PDF

– 2 vervolg consulten á 60 min.

Voor gedragsconsulten kom ik door heel Nederland, België en Duitsland (Nederlandstalig of Engelstalig). De tarieven zijn exclusief reiskosten á €0,35 per km berekend vanaf 6218HN, Maastricht. Het totaal bedrag dient tijdens het consult via een betaalverzoek of per pin betaald worden.