Gedragstherapie & Training

Voor honden & katten

Honden en kattengedragstherapie

Hulp bij ongewenst dierengedrag

Honden en katten in huis verrijken ons leven, ze geven ons liefde en we kunnen heerlijk van ze genieten.


Alleen loopt het leven niet altijd zoals we verwachten, soms komen we in een vervelende situatie terecht wat zijn sporen kan achterlaten. Dit kan ook bij honden en katten gebeuren waardoor ze gedrag kunnen gaan vertonen dat we niet prettig vinden.
Spanningen tussen jou en jouw huisdier lopen op, bijvoorbeeld in huis of tijdens het wandelen. Je gaat aan kennissen of de dierenarts om hulp vragen, maar het lijkt allemaal niet te werken. Sterker nog, het kan zijn dat het gedrag geleidelijk aan erger wordt…
Op dat moment begint het echt vervelend te worden en de ontspanning is ver te zoeken. Er kunnen gedachten door je hoofd gaan of je wel een goede keuze hebt gemaakt of dat je jouw vriendje misschien maar beter kunt herplaatsen. Gedachten waar je helemaal niet aan wil denken.

DSCF6974-002

Jullie verdienen een fijne relatie!


Om dit patroon te doorbreken kunnen jullie de hulp van een professional gebruiken en daar kan ik bij helpen, want iedereen verdient het om met elkaar én met plezier door het leven te gaan. We kunnen dit samen bereiken door op zoek te gaan naar de oorzaak en een oplossing voor het probleem waar jullie tegenaan lopen. Stap voor stap werken we toe naar hoe je jouw relatie met jouw hond of kat graag zou willen zien.
Meer informatie over de vriendelijke werkwijze vind je hier.


Wil je ook graag aan de slag? Dan kun je vrijblijvend een gratis telefoongesprek inplannen.
Zo kunnen we bespreken tegen welke problemen je aan loopt en welk traject het beste bij jullie zou passen.

background
Gedragsconsulten
Met huiswerk


Een gedragsconsult aan huis met één of meerdere vervolg consulten. Ideaal om zelf mee aan de slag te gaan onder mijn begeleiding. Loop je ergens tegenaan? Dan kijken we er samen naar.

Gedragstrajecten
Met privé training door Merel


Bereik het snelste en beste resultaat door mij te laten trainen waarna ik het jou ook leer. Ik kom meerdere keren per week trainen met jouw hond of kat én trainen we samen in aparte sessies.