Gedragstherapie hond en kat
background

GEDRAGSTHERAPIE VOOR HOND & KAT

Ontdek onze nieuwe betaalbare manier van behandelen.

MentorMaanden is een nieuw gedragstherapie programma van Huisdierverhalen. 
De MentorMaandenProgramma’s bieden diverse methoden van gedragstherapieën, op een zeer betaalbare maandbasis, waardoor ongewenst honden en kattengedrag met goede resultaten kan worden behandeld.

Eigenaren kunnen zelf het aantal gewenste begeleidingsmaanden kiezen voor een vast en voordelig tarief per maand zodat onze professionele zorg beschikbaar is voor iedereen. Tijdens de MentorMaanden gaan eigenaar en huisdier samen met de gedragstherapeut aan de slag om het gedragsprobleem op een diervriendelijke en duurzame manier te behandelen.

Dierengedragstherapie
background

MentorMaanden in het kort:

  • Ten eerste werk je met gecertificeerde, wetenschappelijk opgeleide gedragsdeskundigen waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit van gedragstherapie.
  • Om die reden werken wij op holistische wijze. Dit betekent dat een gedragsprobleem behandeld vanuit de oorzaak, juist door deze methode krijg je bovenal duurzame resultaten.
  • Bovendien kan de persoonlijke begeleidingsperiode zelf worden gekozen terwijl je verzekerd bent van een vaste lage prijs per maand.
  • Omdat de focus op positieve methoden ligt creëren we juist daarom het gewenste gedragsverandering, terwijl je ook een positieve en gezondere omgeving ontwikkeld.
  • Tenslotte behandelen we iedereen, dus mens én dier, met compassie, begrip en respect. Omdat MentorMaanden verder gaat dan de standaard, oppervlakkige oplossingen leer je de emoties en behoeften van het huisdier te begrijpen. Daarom zal je een optimale relatie ontwikkelen en beter mentaal welzijn voor hond, kat en mens..
background

Wij kunnen helpen met:

↓  ↓  ↓

Huisdierverhalen streeft naar een goed welzijn van dier én mens, daarom hebben de behandelplannen diverse onderdelen en methoden zodat de therapie op een juiste manier verloopt.

Door fysieke, mentale en emotionele aspecten van een huisdier als één geheel te beschouwen worden gedragsproblemen op alle vlakken behandeld om een optimale en blijvende oplossingen te bieden. Dit is een holistische werkwijze die wetenschappelijk onderbouwd is om de volledige gezondheid van jouw huisdier te optimaliseren.

Wij begrijpen als geen ander dat ongewenst gedrag vervelend is voor iedereen. Het is belangrijk om te weten dat dieren zulk gedrag nooit met opzet vertonen en dat het een teken is dat er iets ontbreekt of misgaat. Daarom leer je tijdens de MentorMaanden hoe en welke leermethoden/technieken je het beste kunt inzetten zodat de aankomende gedragsveranderingen blijvende resultaten zullen geven wat bijdraagt aan een gezond welzijn voor iedereen.

background

MentorMaanden

Hoe werkt gedragstherapie op maandbasis?

Iedere MentorMaand heeft een vast aantal afspraken die zijn afgestemd per diersoort en gedragsprobleem. Een programma start altijd met de Analyse en Theorieles, in de weken die volgen zullen (in de hondenprogramma’s) onderstaande soorten afspraken zich met elkaar afwisselen. De kattenprogramma’s bestaan enkel uit Consulten aan huis.

We bieden flexibiliteit en houden rekening met vakantie(perioden) waarin niet getraind kan worden en bieden uitlooptijd van enkele weken aan afhankelijk van het aantal MentorMaanden.

Analyse:  Het eerste consult aan huis waarin we elkaar beter leren kennen, de oorzaak / diagnose van het ongewenste gedrag wordt besproken en de betalingstermijn wordt ingesteld.
Theorieles:  Ontdek meer over (ab)normaal dierengedrag, communicatiemethoden en manieren van leren.
Consult:  Afspraken die bij de eigenaar thuis plaatsvinden.
Praktijkles:  Afspraken op het trainingsveld van Huisdierverhalen. Vervolgens worden later ook andere locaties worden geintroduceerd om de training geleidelijk uitdagender en intenser te maken.
Trainingsveld: In deze week reserveer je ons (privé) hondenveld en ga je zelfstandig aan de slag met de oefeningen die je in de vorige afspraken hebt geleerd.
Groepsles: Je traint iedere zaterdagochtend op een vast tijdstip mee met de Gehoorzaamheid & FUN! klas. Omdat veiligheid altijd voorop staat is er om die reden een apart, kleiner trainingsveld naast het grote veld. 
Video analyse: Trainingsvideo’s die via whatsapp kunnen worden toegestuurd zodat je van feedback kan worden voorzien.

MentorMaanden en tarieven

Je begint met een Analyse afspraak waarin jullie verhaal wordt doorgenomen, de diagnose wordt gesteld en je ontvangt een behandeladvies met welk programma het beste aansluit.

Alle MentorMaandenProgramma’s zijn inclusief de Analyse, een Theorieles en een Consult aan huis.

Mocht je besluiten niet te willen starten met MentorMaanden, dan wordt er eenmalig 75EUR en reis/parkeerkosten in rekening gebracht.


3 MENTORMAANDEN

€149/ maand

PLUS:

2x Consult aan huis 30 min.
3x Praktijkles
2x Trainingsveld6 MENTORMAANDEN

€139/ maand

PLUS:

4x Consult aan huis 30 min.
9x Praktijkles
6x Trainingsveld
7x Groepsles8 MENTORMAANDEN

€139/ maand

PLUS:

4x Consult aan huis 30 min.
13x Praktijkles
12x Trainingsveld
15x Groepsles2 MENTORMAANDEN

€149/ maand

PLUS:

2x Consult aan huis 30 min.4 MENTORMAANDEN

€99/ maand

PLUS:

4x Consult aan huis 30 min.6 MENTORMAANDEN

€85/ maand

PLUS:

6x Consult aan huis 30 min.MonoMentorMaand

3x 30 min. afspraken
In te zetten voor een Consult of Praktijkles
Ideaal voor extra begeleiding na afloop van een MentorMaandenProgramma
Maandelijks opzegbaar

 

Tarief per maand: 159€
Duur: 1 maand.2 MENTORMAANDEN

€149/ maand

PLUS:

3x Consult aan huis 30 min.

1x Trainingsvideo Analyse5 MENTORMAANDEN

€99/ maand

PLUS:

6x Consult aan huis 30 min.

4x Trainingsvideo Analyse6 MENTORMAANDEN

€85/ maand

PLUS:

9x Consult aan huis 30 min.

5x Trainingsvideo Analyse


background

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan?

 

Plan dan hier jouw Analyse afspraak ♥

Contactformulier


    Ik heb een: