fbpx

Hondenschool

Gehoorzaamheid en fun training

Groepslessen voor volwassen honden

Je hebt de puppycursus en eventueel pubercursus met plezier gevolgd, maar wil graag op een leuke manier bezig blijven met jouw hond. We bieden de doorlopende Agility, ofwel behendigheidstraining aan, maar misschien is dat niet helemaal wat je zoekt. Dan is de gehoorzaamheid en fun training voor jou geschikt!

De training is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden (vanaf 8 maanden oud), maar ook uitermate geschikt voor hondjes uit het buitenland! Er is ruimte voor onzekere honden omdat we werken in kleine groepen op een groot terrein waar geen andere lessen gegeven worden.

De enige voorwaarde die wij voor deze training stellen is dat er geen sprake is van uitvallend gedrag richting mensen of andere honden. Hieronder valt blaffen, grommen, trekken aan de lijn op een dreigende manier.

Basco2
background

Blijven doorleren

Training met een gedragstherapeut in opleiding

Oefenen op het omheinde terrein van Huisdierverhalen

Maximaal 1 groep op het terrein

Kleine groepen van max. 5 honden

Hoe ziet de gehoorzaamheid & fun les eruit?

In onze kleine groepen heerst een gezellige sfeer en positiviteit waar iedereen begrip heeft voor elkaar en elkaars honden. Iedere week volg je op een vaste dag/tijd les in een vaste kleine groep. Je gaat aan de slag met het trainen van nuttige commando’s, leuke oefeningen en we nemen voor de variatie ook activiteiten uit de speuren- en agility trainingen mee.

Iedereen kan op elk moment beginnen met de gehoorzaamheid en fun training. Wanneer een groep vol zit zal een nieuwe groep starten waar je je voor aan kunt melden. Het aanmelden kun je doen door aanmeldknop te gebruiken. Indien je vragen hebt kun je rechtstreeks contact opnemen met Misha.

Weet je nog niet zeker of de training geschikt is voor jou of je hond omdat hij misschien nieuwe dingen spannend vindt? Dan kun je eerst kiezen om eerst een paar privé lessen te nemen zodat je de tijd en ruimte hebt om te ontdekken of deze training bij jullie past. Lees hier meer…

Misha Geelen1

Misha Geelen

Lesdagen en tijden:

  • Maandagen om 19.00u
  • Zaterdagen om 11.30u

Duur: 40 minuten per les.

Strippenkaart: een strippenkaart bevat 10 lessen.

Tarief: €99 per strippenkaart.

Je bent van harte welkom om te komen kijken hoe een les eruit ziet! Laat wel even weten dat je komt, je kunt hiervoor mailen naar Misha.

Locatie: Strabekerveldweg, Valkenburg.

Checklist voor de les:

  • Gebruik een simpel halsbandje
  • Gebruik een vaste 3 meter lijn, geen flexilijn
  • Neem minimaal 2 volle handen voertjes mee in een heuptasje of jaszak zodat je er gemakkelijk in een keer bij kunt
  • Maak de voertjes klein, maximaal 0,5cm x 0,5cm of kleiner, ongeacht welk ras je hebt

Huishoudelijk reglement en informatie