fbpx

Privé gehoorzaamheidstraining

Wat is het verschil tussen gehoorzaamheids- en gedragsproblemen?

Gehoorzaamheidsproblemen kunnen verschillende dingen zijn zoals het niet goed contact kunnen krijgen met jouw hond, weglopende honden en honden die niet luisteren naar commando’s zoals kom hier, zit, af, blijf, plaats. Er is geen sprake van onzekerheid, angst of agressie, maar je wil jouw hond graag beter laten luisteren. Gedragsproblemen die voortkomen vanuit angst of agressie dienen met gedragstherapie te worden opgelost waarna bv. groepslessen een waardevolle toevoeging kunnen zijn. Meer informatie over gedragstherapie van Huisdierverhalen vind je hier.

background

Privé training

Privé training met een gedragstherapeut in opleiding

Train op het omheinde terrein van Huisdierverhalen

Geen andere honden aanwezig

Lessen inplannen wanneer het voor jou uitkomt

Voor wie is een gehoorzaamheidscursus geschikt?

Mits er geen gedragsproblemen zijn is deze training voor iedereen geschikt, of jouw hond nu jong of al wat ouder is. Maar ook de leeftijd van jou of jouw kinderen is geen probleem. Misha, onze gedragstherapeut in opleiding, werkt met iedereen die graag een betere relatie met zijn hond wil opbouwen. Soms luisteren honden naar de ene persoon wat beter dan de ander en dan zijn deze lessen ideaal om jullie communicatie te verbeteren!

Het fijne aan de privélessen is dat je alle vragen kunt stellen die je hebt en er uitgebreid de tijd voor kan worden genomen. Hoeveel lessen je nodig hebt kunnen we tijdens de eerste les bespreken. Er zijn verschillende pakketten af te nemen waardoor de training voor iedereen geschikt is.

 

Wil je proberen of de Gehoorzaamheid & Fun groepslessen bij jullie past?

Kies dan voor 3, 5 of 10 lessen privé lessen met Misha zodat je kunt ervaren of de oefeningen en onderdelen je liggen en of je hond het leuk vindt.

Misha Geelen1

Opbouw van de gehoorzaamheidscursus

Lesdagen en tijden: deze kun je zelf bepalen en inplannen.

Locatie: ons veilig omheinde terrein: Strabeek 48, Valkenburg.

Duur: 30 minuten per les.

We werken uitsluitend op een positieve manier en zonder dwang, daarom vragen we een ruime hoeveelheid van de lekkerste voertjes mee te nemen naar de les. Een handige manier is geraspte kaas of om een kip te koken en hier draadjes vanaf te halen.

Tarieven

background
Privé trainingspakket 1
135

3 lessen

Je bent op de goede weg, maar kunt nog wat hulp gebruiken met de gehoorzaamheid van jouw hond. Dan is dit pakket een goede optie.

Privé trainingspakket 2
225

5 lessen

Verloopt de communicatie niet goed en doet jouw hond wat hij zelf wil? Dan kunnen we het beste aan de slag met dit pakket.

Privé trainingspakket 3
450

10 lessen

Als jouw hond ziet dat je wil gaan trainen rent hij weg… Is dit jouw hond? Dan beginnen we vanaf het begin!

Extra Informatie

Locatie: Strabeek 48, Valkenburg. Het terrein is voorzien van een omheining waar 1 les op hetzelfde moment wordt gegeven.

Checklist voor de les:

  • Gebruik een simpel halsbandje
  • Gebruik een vaste 3 meter lijn, geen flexilijn
  • Neem minimaal 2 volle handen voertjes mee in een heuptasje of jaszak zodat je er gemakkelijk in een keer bij kunt
  • Maak de voertjes klein, maximaal 0,5cm x 0,5cm of kleiner, ongeacht welk ras je hebt

Huishoudelijk reglement en informatie