fbpx

Hondenschool

Groepslessen

Groepsles voor alle honden

Je hebt een puppycursus en eventueel pubercursus met plezier gevolgd, maar wil graag op een leuke manier bezig blijven met jouw hond. Dan bieden wij de Gehoorzaamheid en FUN! groepslessen aan.

De groepsles is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden (vanaf 8 maanden oud) en is uitermate geschikt voor hondjes uit het buitenland. Omdat we in kleine groepen (maximaal 5 honden) les geven en maximaal 1 les op het terrein wordt gegeven is er ruimte voor onzekere honden. 

De enige voorwaarde die wij voor de groepslessen stellen is dat er geen sprake is van uitvallend gedrag richting mensen of andere honden. Hieronder valt blaffen, grommen, trekken aan de lijn op een dreigende manier. Als hier wel sprake van is verwijzen we je graag naar onze gedragstherapie pagina.

Kopie van AP
background

Blijven doorleren

Training met een gedragstherapeut in opleiding

Oefenen op het omheinde terrein van Huisdierverhalen

Maximaal 1 groep op het terrein

Kleine groepen van max. 5 honden

Hoe ziet de Gehoorzaamheid & FUN! les eruit?

In onze kleine groepen heerst een gezellige sfeer en positiviteit waar iedereen begrip heeft voor elkaar en elkaars honden. Je vindt het leuk om wekelijks een uurtje bezig te zijn met jouw hond waarin je allerlei oefeningen traint. In de lessen ga je aan de slag met nuttige commando’s trainen, oefen je leuke trucjes en ga je afwisselend aan de slag met speuren en agility (behendigheid) activiteiten.

Iedereen kan op elk moment beginnen met de Gehoorzaamheid en FUN! training. Het aanmelden kun je doen door aanmeldknop te gebruiken. Wil je eens komen kijken of heb je vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met Misha via het contact formulier.

De lessen vinden iedere zaterdagochtend plaats in een vaste, kleine groep. Het is een doorlopende groepsles en dus geen cursus die na x aantal weken weer stopt. In de scholenvakanties zullen geen lessen worden ingepland.

Misha Geelen

Lesdagen en tijden: zaterdag tussen 09.00u – 13.00u.

Duur: 40 minuten per les.

Strippenkaart:  bevat 10 lessen.

Tarief: €99 per strippenkaart.

Locatie: Strabekerveldweg, Valkenburg.

Checklist voor de les:

  • Gebruik een simpel halsbandje;
  • Gebruik een vaste 3 meter lijn, geen flexilijn;
  • Neem minimaal 2 volle handen voertjes mee in een heuptasje of jaszak zodat je er gemakkelijk en in een keer bij kunt;
  • Maak de voertjes heel klein zodat je vaak kunt belonen.

Huishoudelijk reglement en informatie