fbpx

Hondenschool

Privéles

Privéles voor jou en jouw hond

Wil graag op een leuke manier bezig blijven met jouw hond, maar begin je liever met één op één lessen? Dan bieden wij de Gehoorzaamheid en FUN! lessen ook als privélessen aan.

De privéles is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden (vanaf 3 maanden oud) en is uitermate geschikt voor hondjes uit het buitenland. Omdat we maximaal 1 les op het terrein geven is er ruimte voor onzekere honden en/of eigenaren.

De enige voorwaarde die wij voor de privéslessen stellen is dat er geen sprake is van gedragsproblemen zoals uitvallend gedrag richting mensen. Hieronder valt blaffen, grommen, trekken aan de lijn op een dreigende manier. Ervaar je gedragsproblemen en wil je hiermee aan de slag? Dan verwijzen we je graag naar onze gedragstherapie pagina.

Kopie van AP
background

Blijven doorleren

Training met een gedragstherapeut in opleiding

Oefenen op het omheinde terrein van Huisdierverhalen

Maximaal 1 les op het terrein

Hoe ziet de Gehoorzaamheid & FUN! privéles eruit?

De lessen zijn bedoeld om op een leuke en ontspannen manier samen met jouw hond bezig te zijn. Wekelijks kom je samen met Misha een half uur trainen met van allerlei verschillende oefeningen. In de lessen ga je aan de slag met nuttige commando’s trainen, oefen je leuke trucjes en ga je afwisselend aan de slag met speuren en agility (behendigheid) activiteiten. Wil je aan een bepaalde oefening juist dieper op in gaan? Dan is daar in de privéles alle ruimte voor.

Je kan op elk moment beginnen met de Gehoorzaamheid en FUN! lessen. Het aanmelden kun je doen door aanmeldknop te gebruiken. Wil je eens komen kijken of heb je vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met Misha via het contact formulier.

De lessen vinden iedere zaterdagochtend plaats. Het zijn doorlopende (wekelijkse) lessen en dus geen cursus die na x aantal weken weer stopt. In de scholenvakanties zullen geen lessen worden ingepland.

Misha Geelen

Lesdagen en tijden: zaterdag tussen 09.00u – 13.00u.

Duur: 30 minuten per les.

Tarief 2023: 

Per losse les: €30

Strippenkaart met 10 lessen: €275

Locatie: Strabekerveldweg, Valkenburg.

Checklist voor de les:

  • Gebruik een simpel halsbandje;
  • Gebruik een vaste 3 meter lijn, geen flexilijn;
  • Neem minimaal 2 volle handen voertjes mee in een heuptasje of jaszak zodat je er gemakkelijk en in een keer bij kunt;
  • Maak de voertjes heel klein zodat je vaak kunt belonen.

Huishoudelijk reglement en informatie