Hondenschool Valkenburg
background

Wil je écht leuk trainen met jouw hond?

Dan ben je aan het juiste adres!

Want wij zijn geen typische, traditionele hondenschool met grote, saaie groepslessen.

Hondenschool Valkenburg

Wij bieden onze kleinschalige Gehoorzaamheid & FUN! lessen aan op een spelgebaseerde manier van trainen en dat is geschikt voor alle honden vanaf 12 weken oud! In onze groepslessen doen alle leeftijden mee omdat wij van mening zijn dat puppy’s juist enorm veel kunnen leren van volwassen en oudere honden.

 

Van mini’s tot giganten, oudere en jonge honden, zelfverzekerde en onzekere honden, maar ook geadopteerde honden uit het buitenland die nog helemaal geen commando’s kennen. Op onze hondenschool is ieder baasje en hond is welkom en traint op een eigen tempo en kunnen.

 

We trainen allerlei nuttige commando’s op verschillende niveau’s, gaan aan de slag met leuke oefeningen en gebruiken onderdelen uit de agility (behendigheid), speuren en andere hondensporten. Bovendien zijn de lessen niet alleen maar op een grasveld, we wisselen dit ook af met trainingen in het veld of het bos!

Wie geeft de lessen?

Misha Geelen is afgestudeerd gedragstherapeut van het Odisee College en sinds 2021 werkzaam bij Huisdierverhalen. Ieder jaar volgt ze webinars om, naast haar opleiding, ook op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
background
Hondenschool

Wat is Concept Trainen?

CONCEPT TRAINING is een innovatief, nieuw trainingsprogramma voor de hondenschool dat ontworpen is om het leerproces van jouw hond stressvrij en enorm leuk te maken! De interactieve spellen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gaan in op verschillende trainingsgebieden, zoals gehoorzaamheid, behendigheid, speuren en gedragsverandering.

 

We gebruiken positieve methoden en trainen op het tempo van jouw hond dat is afgestemd op zijn/haar sterke en minder sterke punten. Deze unieke manier van trainen heeft een persoonlijke benadering op de individuele trainingsbehoeften, daarom zijn de oefeningen altijd een goede uitdaging die blijft motiveren.

 

Jij als baasje wordt het fantastische middelpunt voor jouw hond!

Strippenkaart
10 lessen
99

  • Zaterdagen
  • Tussen 09.00u – 13.00u
  • 40 minuten per les
  • Max. 5 á 6 deelnemers per groep

background

Contactformulier


    Ik meld me aan voor een gratis proefles!