Hondenspeeltuin
background

Hondenspeeltuin & Zwembad in Valkenburg

Ontdek en reserveer voordelig en privé onze hondenspeeltuin mét het hondenzwembad in Valkenburg, zuid-Limburg. 

Ons hondenlosloopveld is niet alleen trainingsveld, maar ook een speciale hondenspeeltuin waar jouw hond(en) zich vrij kunnen bewegen, rennen en ravotten zonder zorgen. Huisdierverhalen biedt alle baasjes de mogelijkheid om de hond(en) plezier, lichaamsbeweging en vrijheid te geven, terwijl je verzekerd bent van een veilig omheind gebied zonder andere honden.

Ons hondenspeeltuin is de ideale oplossing voor allerlei situaties. Het is een overzichtelijk, rustig veld en gelegend aan een doodlopende weg zodat jouw hond ongestoord kan genieten, spelen en snuffelen. En heb je zin om te trainen of te oefenen met toestellen? Dan kun je op onze hondenweide gebruik maken van verschillende agility en behendigheidstoestellen!

Het huren van onze privé hondenweide is hartstikke gemakkelijk en flexibel! In onze agenda kies je een datum en tijd die jou goed uitkomt, vervolgens rond je het betalingsverzoek af en klaar!

background
background

Tarieven

Per 22 juni 2024
1 x 30 minuten
8,50

GEEN TOEGANG

TOT HET ZWEMBAD

1x 60 minuten
12,50

INCLUSIEF

TOEGANG TOT HET ZWEMBAD

Hondenspeeltuin

Huisregels

We houden de Hondenspeeltuin & Zwembad graag toegankelijk en schoon voor iedereen.

Het volledige huisreglement vind je onder de pagina Algemene Voorwaarden.

Waar moet je precies zijn?

Het hondenveld ligt aan de Strabekerveldweg in Valkenburg, Zuid Limburg.

De ingang vind je door de eerste groene poort aan de rechterkant. Er is een klein veldje en groot veld met aparte deurtjes waar je door kunt lopen.

Je kunt aan de hoofdweg (Strabeek 48) parkeren of op het terrein zelf. Parkeer aub netjes zodat andere auto’s (bewoners en bezoekers) gemakkelijk langs kunnen.

Toezicht

De klant is persoonlijk verantwoordelijk en dient zich respectvol te gedragen op ons terrein. Dit omvat het handhaven van toezicht op hun huisdieren, het voorkomen van gedrag dat anderen kan schaden, en het opruimen van eventuele rommel die tijdens het bezoek wordt veroorzaakt.

Alleen honden mogen gebruikmaken van de toestellen.

Laat kinderen (of volwassenen) niet in/op/etc. de toestellen.

Zwembad

HET ZWEMBAD IS NIET AFGESCHERMD.

HOUD KINDEREN TE ALLEN TIJDE VAST AAN DE HAND EN WEG VAN HET ZWEMBAD.

De Hondenspeeltuin & Zwembad is een speelparadijs voor honden. Daarom ontmoedigen wij kinderen jonger dan 10 jaar oud mee te nemen of kinderen die niet (of nog niet goed) kunnen zwemmen. Huisdierverhalen is NIET VERANTWOORDELIJK indien er een ongeval gebeurd.

Natuurlijk blaffen honden, maar…

ook al ligt het losloopveld aan de rand van Valkenburg, overmatig blaffen wordt niet geaccepteerd. Het hondenveld mag het woongenot van omringende buren niet belemmeren. We vragen hier dan ook uitermate goed rekening mee te houden.

Laat het hondenveld netjes achter

Poep dient ALTIJD te worden opgeruimt. Het is fijn als je jouw eigen poepzakjes meeneemt, maar als je dit vergeten bent is er altijd een voorraad beschikbaar op het losloopveld. Vergeet de poepzakjes niet weg te gooien in de prullenbak op het veld of die aan de straat (Strabeek).

Houd je aan de tijd

Kom alsjeblieft niet eerder dan jouw gekozen starttijd en vertrek op tijd. Hierdoor kruis je niet met een volgende huurder.

Graven mag, maar…

die gaten dienen altijd dicht te worden gegooid voordat het hondenveld verlaten wordt.

Ballen, frisbee’s en andere speeltjes gebruiken mag! 

Laat jouw hond lekker spelen met het gene dat hij leuk vindt zolang je niet vergeet om alles weer mee naar huis te nemen.

Loopbrug, wip, sprong en schutting

Op het losloopveld staan een aantal trainingstoestellen. De spullen die op het veld staan mogen gebruikt worden, als ze niet worden verplaatst. Alle andere toestellen die aan de kant staan mogen niet in gebruik worden genomen.

Is er iets kapot, klopt er iets niet of wil je wat doorgeven?

Laat ons weten als er iets aan de hand is, kapot gaat of niet klopt. Het liefste met een foto via Whatsapp zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Huren is op eigen risico

Huisdierverhalen streeft naar een veilige en leuke omgeving voor onze klanten en is niet aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel, letsel aan de hond(en), schade aan eigendommen of verlies van eigendommen die zich kunnen voordoen tijdens een bezoek aan ons terrein. Elke bezoeker betreedt de locatie volledig op eigen risico.

Blijf ten alle tijden bij jouw hond(en) en gebruik de aanwezige speeltoestellen met verstand. Laat jouw hond niet zonder supervisie of hulp gebruik maken van de toestellen.

 

Algemene voorwaarden