fbpx

Huishoudelijk reglement

Meer informatie

Aansprakelijkheid

Huisdierverhalen is niet aansprakelijk voor de schade die jouw hond zou kunnen aanrichten aan het terrein of een andere hond of persoon. De kosten worden, indien nodig, op jou verhaald.

 

Annuleren

Indien je niet aanwezig kunt zijn bij een les van de cursus dan vervalt die les(sen), de gemiste les(sen) kan niet worden ingehaald en niet worden gerestitueerd.

De cursus dient voordat de cursus start betaald te zijn.

 

Betreden terrein

Houd jouw hond aan de lijn en wacht bij de poort tot er wordt open gedaan. Ook wanneer een cursus nog niet is afgerond dien je voor de poort te wachten, dit om de honden en baasjes zo min mogelijk af te leiden. Probeer maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

 

Gedrag hond

Groepslessen dienen voor iedere hond en baas leuk te zijn. Als er door de gedragsdeskundige wordt geconstateerd dat een hond onprettig gedrag vertoont kan er worden gevraagd de groepslessen, tegen een extra vergoeding, om te zetten naar privélessen indien je aan dit probleem wil werken. Mocht je dit niet willen dan vervallen de groepslessen, je hebt geen recht op restitutie van de kosten van de overige groepslessen.

 

Ontlasting

Laat jouw hond vóór de les goed uit zodat plassen of poepen op het terrein alleen per ongeluk gebeurt. Poep dient meteen te worden opgeruimd met een eigen zakje en worden achter gelaten in de vuilnisbak aan de voorkant van de straat. Is de ontlasting dun? Laat dit dan even weten, dan halen we een emmer met water.

 

Parkeren

Parkeren kan voor aan de hoofdstraat of op het terrein, de ingang is de Strabekerveldweg, eerste afslag rechts. (zie afbeelding beneden).

 

Vaccinaties en titeren

Voor aanvang van de eerste les dient het paspoort van de hond te worden meegenomen. Alle honden die de standaard vaccinaties hebben ontvangen of een voldoende titerbepaling kunnen aantonen kunnen starten met de cursus.

 

Weersomstandigheden

De lessen gaan te allen tijde door tenzij er door de lesgever aan wordt gegeven dat deze te extreem zijn. Denk hierbij aan storm, onweer of extreme kou of hitte. Je wordt per whatsapp op de hoogte gebracht indien een les niet door gaat.