cat-913059_1920

Julika Mille

Medewerker
WhatsApp Image 2020-09-16 at 09.31.23

Mijn naam is Julika Mille, geboren en getogen in ‘’us sjoen Mestreech’’.

Liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. Niet alleen ben ik opgegroeid met dieren thuis, maar ook met het gezin gingen we naar heel veel plekken waar dieren waren. Het contact met dieren voelde heel vertrouwd en natuurlijk aan. Als klein meisje lammetjes de fles geven, paardrijden, dolfijnen aaien, ik vond het allemaal prachtig en was nergens bang voor.

Nadat ik mijn middelbare school had afgerond wist ik zeker dat ik een opleiding met dieren wilde gaan volgen. Ik heb dan ook de opleiding Vakbekwaam medewerker dierverzorging afgesloten met een diploma.

Als echte dierenliefhebber zet ik graag mijn beste beentje voor om het welzijn van de dieren zo groot mogelijk te maken. Werken met dieren geeft mij veel voldoening, uitdaging en ontspanning. Het is echt mijn passie waar ik iedere dag weer met plezier aan begin.

Naast het uitlaten van jullie lieve viervoeters verzorg ik met plezier de twee kleine boefjes thuis. Fenne, een Nederlandse kooikerhond van 2 jaar. En Kaydee, een Hollande smous pup.

Verder vind ik het rustgevend om samen met mijn vriend in de tuin te werken. We hebben beiden dan ook groene vingers. Daarnaast vind ik het leuk om mijn vingers nog viezer te maken met kleurpotloden, verf, klei en lijm. Wanneer ik tijd over heb, spendeer ik die graag in de sportschool of ik trek er op uit met mijn fotocamera en probeer ik het perfecte plaatje te maken.

Opleidingen & Nascholingen
Seminars & Webinars

Opleidingen & Cursussen

Studieduur: 2016 – 2020

Citaverde College

Seminars

Webinars

What is ‘happy’?

Why emotions matter

Positive emotions

Negative emotions

Human behaviour change for animals and the natural world

× WhatsApp chat