fbpx
jamie-street-wcO2PWLuQ3U-unsplash

Misha Geelen

Medewerker
Misha Geelen

Ik ben Misha Geelen, 21 jaar en ik woon in Maastricht. Ik ben thuis altijd al omringd geweest met dieren. Van hamster en cavia tot kat en hond. Van kleins af aan vond ik het al super interessant om met het gedrag van mens en dier bezig te zijn. Zo ben ik ook aan de opleiding Social Work begonnen en heb hier mijn Propedeuse gehaald.

Toch bleef de interesse voor dieren kriebelen. Ik wist dan ook zeker dat ik een opleiding met betrekking tot dieren wilde gaan volgen, maar nog niet precies welke opleiding. Totdat Merel bij ons langs kwam voor onze eigen oud Duitse herder. Geboeid heb ik geluisterd naar de uitleg over het gedrag van onze hond. Ik wist dan ook meteen dat ik me wil gaan specialiseren in het gedrag van honden. In 2021 ben ik gestart met de Postgraduaat opleiding Clinical Animal Behaviourist aan het Odisee College in België om uiteindelijk met een diploma bij Merel als hondengedragsdeskundige aan de slag te kunnen gaan.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond Basco, daarnaast speel ik volleybal en ga ik graag op een terrasje wat drinken met vrienden.