fbpx

Oppasservice

Laat uw huisdier goed verzorgd achter

Oppasservice bij u aan huis

Voor katten, konijnen en andere kleine huisdieren
DSC_0203

Als dierenliefhebbers weten wij bij Huisdierverhalen hoe spannend het kan zijn om op vakantie te gaan. Want: wie gaat er voor de dieren zorgen? Het is niet niks om de volledige zorg voor je geliefde huisdier aan iemand anders over te dragen. Om uw zorgen weg te nemen leren we u en uw huisdier(en) graag eerst kennen. Wij nemen hiervoor uitgebreid de tijd.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende oppasmogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Voor alle opties geldt dat uw huisdier in uw eigen huis blijft en een medewerker van Huisdierverhalen 1 of 2 keer per dag langs komt om uw dier(en) te verzorgen en te voorzien van een leuke tijd.

Om elkaar beter te leren kennen plannen wij graag een gratis kennismakingsgesprek in. Hierin kunnen we alle wensen van u en uw huisdier(en) bespreken, leren we wat uw dier(en) wel of niet fijn vinden en waar alle spullen liggen. Ook kan de uitwisseling van de huissleutel plaatsvinden en wordt het oppasservice contract ondertekend. We maken een Whatsapp groep aan waarin u contact onderhoud met de medewerker. De dag voor uw vertrek hebben we altijd even contact en laten u, zeker de eerste paar dagen, elke keer weten dat wij zijn geweest en hoe het met uw huisdier gaat. Door foto’s en filmpjes te maken en te schrijven hoe het gaat houden we u nauw betrokken.

Eigenlijk is het voor uw huisdier(en) niet anders dan een lange werkdag. Het voordeel van thuisblijven is dat er geen stress is bij het brengen naar een pension (andere omgeving, dieren, geluiden en geuren). Met name voor de dieren die snel overprikkeld zijn, rugzakjes of medische zorgen hebben kunnen meer baat hebben om thuis te blijven in de eigen vertrouwde omgeving. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in de zorg voor onzekere katten en andere kleine huisdieren.

background
Services
Extra gratis services
Medische verzorging

Mits uw huisdier meewerkt is het voor ons geen probleem om insuline of andere medicatie toe te dienen. Voor diabetespatiëntjes komen wij op vooraf afgesproken tijden en kunnen uw dier voorzien van de juiste hoeveelheid insuline. Wij kunnen met de “ouderwetse” normale insuline spuit werken, maar ook met de Vetpen.

De medewerkers van Huisdierverhalen hebben zich voldoende ingelezen en ervaring opgedaan. Daarnaast krijgen de medewerkers informatie mee van Merel die naast gedragsdeskundige ook afgestudeerd dierenartsassistente is.

Bij gezonde dieren letten wij natuurlijk goed op enige veranderingen in het gedrag en de gezondheid, maar in het geval van huisdieren met medische gezondheidsklachten letten we extra goed op en overleggen iedere verandering.

DSC_0110

Tarieven

Berekend per dag, niet per huisdier. Dat is wel zo eerlijk!
background
Eenmaal daags
per dag
25

60 minuten per bezoek

Tweemaal daags
per dag
45

60 minuten per bezoek

Bovenstaande tarieven zijn per dag voor maximaal 3 huisdieren per huishouden, indien er voor meer dieren gezorgd dient te worden dan komt er een dagtarief bij van €5 per huisdier.

Onze tarieven zijn berekend exclusief reiskosten vanuit Maastricht. Woont u binnen Maastricht (met uitzondering van Itteren), dan bedragen deze € 2,50 per wandeling. Woont u buiten Maastricht (inclusief Itteren), dan bedragen de reiskosten € 0,25 per gereden kilometer.

Wanneer u in een wijk woont met betaald parkeren dan komen de parkeerkosten hier nog bij. Vanzelfsprekend proberen we het gebruik van de auto zoveel mogelijk te beperken.

Op feestdagen berekenen wij een toeslag. Hierover informeren wij u graag!