Wie is Huisdierverhalen?

Dierengedragstherapie

Merel van der Mullen

Gedragstherapeut, trimmer en dierenartsassistente

Merel is in 2012 afgestudeerd als paraveterinaire en heeft tot 2019 in diverse dierenklinieken in Zuid Limburg als dierenarts assistente gewerkt. In 2015 is ze begonnen aan de 2 jarige universitaire Bachelor opleiding Applied Animal Behaviour aan het Sparsholt College in Winchester, Engeland. Na haar afstuderen in 2017 is Huisdierverhalen opgericht met een focus op gedragstherapie voor hond en kat.

Toen in 2021 een verhuizing plaatsvond naar een grote locatie werd het mogelijk om niet alleen groepslessen aan te bieden, maar ook een Trimsalon op te zetten. Een salon die niet alleen voor de ‘probleemloze’ huisdieren open staat, maar juist ook toegankelijk is voor dieren die door hun gedrag bij geen enkele salon meer terecht kunnen.

Vanaf 2024 kunnen wij óók ons zeer luxe, kleinschalige Kattenhotel: Château la Chat bij onze diensten zetten. Privé suites met zorg gemaakt volgens onze visie als gedragstherapeuten waar we ontzettend trots op zijn!

Misha Geelen

Misha Geelen

Gedragstherapeut, trimmer en groepsinstructeur

Misha en haar familie hebben Huisdierverhalen in 2020 gecontacteerd voor een gedragsprobleem bij hun Oud Duitse Herder Basco. Tijdens het behandelplan toonde Misha ontzettend veel interesse in het gedrag en de werkwijze dat Merel heeft gevraagd of ze open zou staan om een opleiding te volgen in dierengedrag. Dat vond ze een geweldig idee en is in 2021 gestart met de 2 jarige Post Graduaat opleiding Clinical Animal Behaviourist aan het Odisee College in St. Niklaas, België. Hier is ze in 2023 Cum Laude van afgestudeerd.

Sinds 2021 verzorgt Misha de groepslessen van Huisdierverhalen en na haar afstuderen in 2023 is ze werkzaam als gedragstherapeut en trimster (na een langdurige stageperiode) bij Huisdierverhalen.