fbpx

Hondenschool

Pubercursus

De puppycursus is afgelopen, en dan…

Heb je een puppycursus gevolgd, maar wil je graag meer leren in groepsverband? Dan is de pubercursus een ideale vervolg cursus. De groepslessen zijn kleinschalig en hebben maximaal 5 honden per les, zo hebben we voor iedereen ruim voldoende persoonlijke aandacht om te leren. Is je hond tussen de 4 en 8 maanden oud? Dan is hij/zij klaar voor de pubercursus.

pexels-glenn-2664417

Er zijn doorlopend nieuwe startdata. Wil je jouw hond aanmelden? Neem dan contact met ons op.
De cursussen worden gegeven op de zaterdagochtend tussen 08.30u – 11.30u

background
Misha Geelen1

Onze werkwijze

Misha Geelen verzorgt de groepslessen bij Huisdierverhalen en daarnaast volgt ze de Post Graduaat opleiding Clinical Animal Behaviourist aan het Odisee College in België. Hiermee ben je verzekerd van nieuwste kennis in de gedragswereld!

Bij Huisdierverhalen werken we op een positieve en diervriendelijke manier zodat je samen met je hond een fijne band kunt opbouwen die op vertrouwen is gebaseerd. Goed opvoeden gaat alleen lukken als dit op een rustige, consequente en duidelijke manier wordt gedaan en hier helpen we je graag bij.
In deze vervolg cursus leer je verschillende commando’s die passen bij de leeftijd van een puberhond. De moeilijkheidsgraad is in het begin heel laag en wordt in de loop van de cursus steeds moeilijker, want alleen door gemakkelijk en klein te beginnen kan je hond leren wat de bedoeling is.

background

Extra Informatie

Locatie: Strabekerveldweg, Valkenburg aan de Geul. Het terrein is voorzien van een omheining waar 1 les op hetzelfde moment wordt gegeven.

Checklist voor de les:

  • Gebruik een simpel halsbandje
  • Gebruik een vaste 3 meter lijn, geen flexlijn
  • Neem minimaal 2 volle handen voertjes mee in een heuptasje of jaszak zodat je er gemakkelijk in een keer bij kunt
  • Maak de voertjes klein, maximaal 0,5cm x 0,5cm of kleiner, ongeacht welk ras je hebt

Huishoudelijk reglement en informatie