fbpx

Recensies

Wat vinden anderen van Huisdierverhalen?

Recensies over Huisdierverhalen

Want iedere mening telt!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huisdierverhalen
Average rating:  
 82 reviews
 by Ryan en Bryan

Wij zijn erg blij met de komst van Merel. Het is onwijs fijn om weer handvaten te krijgen en ze beantwoord al onze vragen. Niks is teveel en Merel staat overal voor in om ons te helpen. Echt een aanrader!

 by Anja

Merel is bij ons gekomen voor onze franse bulldog. Zij was eerlijk en was niet bang om de confrontatie aan te gaan. Wij zijn zeer blij met haar geweest en heeft ons handvaten gegeven om met onze hond om te gaan en hem te leren begrijpen.
Dank je wel Merel

 by Hajo

De hond is 3 jaar oud en vertoonde een ongewenst gedrag t.a.v. andere honden en fietsers, dit moest hem afgeleerd worden en door een aantal tips van Merel is e.e.a. in gang gezet. Het gedrag is nog niet helemaal wat het moet worden maar de eerste stappen zijn gezet en verdient een verdere aandacht en training van de hond. Doordat je meestal zelf niet ziet hoe de hond reageert kan dan middels een andere kijk wel achterhaald worden. Hierdoor leert de baas het zelf beter te doen. Mogelijk dat in de toekomst als ik niet verder kom Merel weer ingeschakeld gaat worden.

 by Liel en Milly

Beste Merel,

Jij hebt goed advies en begeleiding gegeven, wat ik het beste kan doen met Milly (om het uitvallen naar andere honden te beperken). Je hebt me goed geholpen en nu kan ik weer wandelen met plezier. Uiteraard moet ik goed blijven oefenen en ik weet nu hoe. Heel hartelijk bedankt hiervoor .

Groetjes van Liel er Milly 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

 by Elly en Jean Ramakers

We hebben in mei via stg. verhuisdieren onze hond Luna uit Aruba geadopteerd. We hebben bij Huisdierverhalen persoonlijke begeleiding van Merel gehad. Zeer kundig, geduldig en goede adviezen waar we iets mee kunnen. Zeker een aanrader. Ook al denk jezelf je hond goed te kennen, tijdens de persoonlijke gesprekken bleek voor ons nog veel onbekendheid te zijn over het gedrag van honden en hoe hiermee om te gaan. Dankzij Merel heeft Luna heel veel vertrouwen in ons gekregen. Daarnaast zijn we nu bezig met de pubercursus bij Merel. Deze worden gegeven door Misha. Ook een aanrader en zeer de moeite waard. Merel, bedankt!
Elly en Jean

 by Mark Stallinga

Wij hebben gisteren de laatste puppyles van Merel gehad. Het waren privelessen bij ons thuis, waarbij onze labradoodle Beau een uur lang de volle aandacht kreeg. Beau was iedere keer weer super-enthousiast als Merel kwam. Met veel geduld van Merel en veel plezier van Beau hebben we genoten van de lessen. Merel herkent direkt het gedrag van de hond en adviseert daarin hoe mee om te gaan. Ook Beau is een hond met haar eigen karakter en angsten. De tips die Merel iedere keer weer had, waren zo waardevol en werkte ook echt in praktijk. Een pup opvoeden vergt veel geduld en constante oefening. Zonder de hulp van Merel zou het veel moeilijker zijn geweest en waren we nog lang niet op dit nivo. We hebben ons gelijk ingeschreven voor de vervolgcursus en kijken er samen met Beau naar uit. Ik kan nog wel even doorgaan met superlatieven over Merel, her is gewoon een topper, onze eigen Cesar uit Valkenburg 👍

 by L&L

Wij hebben samen genoten van de privélessen en van de puppy cursus. Veel geduld voor mijn hond werd er getoond en hele handige tips voor tijdens de trainingen maar zeker ook voor thuis. Mijn hond geniet nog steeds van de snuffelmat die zij via Huisdierverhalen heeft.

 by Judith

Merel geeft handige tips, de hond leert omgaan met andere honden en onze hond ging er iedere week met plezier naar toe. Genoeg handvaten gekregen om thuis verder te oefenen.

 by Liz Tans

Ruwhaar teckel Daantje was door verdrietige omstandigheden in ons gezin niet zichzelf. Daarom kon zijn vaste trimster hem dit voorjaar helaas niet helpen. Na een korte oriëntatie kwam ik in ons eigen Valkenburg het bedrijf van Merel tegen. Daantje kon er snel terecht voor de reeks van 10 therapeutische pluksessies. Korte sessies waardoor Daantje er graag heen bleef gaan. En alle keren rende hij kwispelend op Merel af. Hij is weer van zijn wintervacht verlost, ziet er tiptop uit en rent ook voor een volgende plukbeurt ongetwijfeld weer blij naar binnen.

 by Kylie

We waren ten einde raad afgelopen herfst, onze katten Oskar en Charlie deden ineens bijna al hun behoeften buiten de kattenbak! Het werd steeds erger en dit zorgde uiteraard voor spanningen in huis. Via onze dierenarts kwamen we terecht bij Huisdierverhalen en al heel snel kon ik een afspraak maken met Merel. Het contact verliep heel fijn en tijdens het huisbezoek nam ze de tijd om alles goed door te spreken en te onderzoeken. Ze heeft ons enorm goed geholpen met haar advies en stappenplan. Sindsdien is de rust in huis terug en hebben de katjes niets meer buiten de bak gedaan. De katjes (en vooral wijzelf) zijn haar enorm dankbaar!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»