Recensies over Huisdierverhalen

We begrijpen hoe belangrijk het is om te luisteren naar onze klanten. Daarom hechten we grote waarde aan de meningen en ervaringen die zij delen in de vorm van recensies. Waarom is dit zo essentieel voor ons en waarom zou het ook belangrijk voor jou moeten zijn?

Recensies geven ons de mogelijkheid om te zien hoe we presteren. Ze zijn een waardevolle bron van feedback waarmee we onze diensten en producten voortdurend kunnen verbeteren. We nemen de opmerkingen en suggesties van onze klanten serieus en streven ernaar om aan hun verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Daarnaast biedt het jou als potentiële klant een kijkje in de ervaringen van anderen. Door de verhalen en beoordelingen van tevreden klanten te lezen, kun je een goed geïnformeerde beslissing nemen. Zo weet je dat jouw huisdier bij ons de beste zorg en service ontvangt!

Daarnaast zijn recensies een bewijs van onze betrouwbaarheid en professionaliteit. Door alle ervaringen te delen, laten onze klanten zien dat ze ons vertrouwen en tevreden zijn met de resultaten die we leveren.

Wil je ook een recensie achterlaten? Dat doe je heel gemakkelijk door te klikken op “Create your own review“.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Huisdierverhalen
Average rating:  
 87 reviews
 by Brenda thimister
Quality time met Boaz

Huisdierverhalen heeft een super tof veld dat telkens toffer wordt. Er staan allerhande toestellen, maar ook speeltjes en spelmaterialen om allelei trainingen, snuffelsessies en of hersenwerkjes te doen. Al komt Boaz voor actie, wij doen hoopertraining en door de rust zonder andere honden gaat dat wekelijks met stappen vooruit. Ik heb 25 jaar ervaring in cursussen en training en opleding tot instructeur gehad ooit, dat ik heel ver kom alleen met mijn hond om het hem te leren, deze situatie is ideaal 9.50 euro voor een uur trainen geheel op je eigen manier i love it.

 by Eleonora
Gedragstherapie

Mijn hondje vertoonde vertoonde sinds haar pubertijd steeds feller en onrustiger gedrag, uitvallen naar andere honden, trekken aan de riem, achter trein/joggers/fietsers aan willen. Ik ging op zoek naar hondentraining, maar veel scholen hiervoor hadden vereisten dat je eerst het puppy traject bij hun moest doorlopen voordat je de puber cursus kon volgen of er was geen plek. Lynn had haar puppy cursus al ergens anders gedaan dus dat was niet nodig. Ik liet het daarom weer even los, maar het gedrag werd alleen meer en meer, dit gaf veel stress en onzekerheid voor ons beiden.

Toen ik opnieuw ging zoeken vond ik Huisdierenverhalen, ik nam contact op en kon één op één met Merel aan de slag. Merel ziet vooral mogelijkheden, onderliggende oorzaken en is heel enthousiast, open, eerlijk en zonder oordeel, dit stelde me vanaf het begin gerust.

We gingen samen aan de slag en mijn hondje pikte dingen binnen no time op, dit gaf ons beiden meer rust en vertrouwen, want nu had ik de tools die ik nodig had om mijn hondje beter te begeleiden en het wandelen en spelen weer luchtig en interessant te maken. Het waren maar een paar persoonlijke lessen, maar zo enorm waardevol en met direct resultaat. Ook de lesstof die Merel je meegeeft is enorm waardevol.

Ik was heel blij om te horen dat Merel voorstelde om met mijn hondje verder te gaan in de groepslessen, want ik wou graag nog verder met training maar had met gedacht dat ze al in een groep kon. Maar de groepen hierin worden afgesteld op elkaar en er word heel goed op ingespeeld. We zijn nu vooral enthousiast om naar buiten te gaan, te trainen en nog meer dingen te leren en te verbinden met elkaar. Hondje heeft veel meer rust en blijdschap.

 by Lisette
Workshop Hondengedrag in de trimsalon

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van deze cursus.
En eerlijk is eerlijk........ ik zit zelf nog vaak genoeg te tobben tussen de wensen van de klant en het welzijn van de hond. Ik wil graag kwaliteit leveren maar ook dat de hond zich het meest op zijn gemak voelt.
Ook wil ik snel genoeg klaar zijn voor de klant maar als de hond niet lekker mee werkt door de stress dan kost dat vaak meer tijd.
In deze cursus komen stapsgewijs goede werkwijzes en tips naar voren. Ik heb zelf al gemerkt dat de ene werkwijze niet mijn ding is, terwijl ik bij de andere werkwijze of tip mijn voordelen eruit haal.

De cursus heeft een goede uitleg, niet te langdradig en interessant om te doen.
Ik zou het iedereen aanraden die met gestreste / angstige honden werkzaam is.

 by Yvonne & Diaz

Of het nou je eerste hond is of dat je je hele leven al honden hebt gehad, er kan een moment komen dat het gewoon niet werkt tussen jou en je hond en dat je je afvraagt hoe het nu verder moet. Mij overkwam het ook. Ik kreeg hem als pup, hij komt van een goede fokker, ik ken de valkuilen van dit ras (het is voor mij al de derde van dit ras), heb met hem en zijn voorgangers al heel veel cursussen gevolgd en toch ging het mis. Ik vond het best wel wat om toe te geven dat we hulp nodig hadden. Je gaat een wildvreemde toelaten in je privéleven en, laten we eerlijk zijn, het kost ook een bak geld. Ik heb met diverse gedragstherapeuten contact opgenomen maar de reactie van Merel was zo hartverwarmend en gaf me hoop dat het nog goed zou kunnen komen. Zodra ze binnenkomt is Merel één en al levendigheid en toch straalt ze een enorme rust uit. Binnen 5 minuten herkende ik mijn eigen hond niet meer, wat had ze met mijn hond gedaan? Het was heel confronterend dat hij bij haar meteen “het gewenste” gedrag liet zien maar het gaf ook een heel goed gevoel dat het dus wel in hem zit. We gingen samen aan de slag en de eerste weken waren een hele beproeving. Het was echt niet gemakkelijk (en het gaat je ook echt niet lukken als je zelf niet 100% gemotiveerd bent), maar Merel begeleidde ons, stapje voor stapje, op een hele positieve en prettige wijze. Nooit oordelend en, ook al stootten we ons tien keer tegen dezelfde steen, ze bleef de boodschap steeds op een vriendelijke en opbouwende manier herhalen tot het eindelijk bleef hangen. Ook onze hond voelt zich heel prettig bij Merel. Als ik tegen hem zeg dat Merel zo komt dan staat hij al op haar te wachten bij het hek. Zodra hij de auto hoort, is hij door het dolle heen…dat zegt toch genoeg, lijkt mij.
We zijn er nog lang niet maar we hebben een hele stevige basis kunnen leggen en we hebben weer een goed gevoel voor de toekomst. Al die uren training en die “ bak geld” is het meer dan waard geweest maar we beseffen ook dat het onze eigen inzet is waardoor het daadwerkelijk werkt.
We willen Merel nog niet missen en hopen binnen niet al te lange tijd met een klein, geselecteerd groepje te kunnen gaan trainen bij haar.

 by Miriam

Merel helpt ons met onze onzekere Australian Labradoodle, die alles heel spannend vindt. Ze is heel deskundig en betrokken, maar ook eerlijk, praktisch en kordaat. Altijd op een positieve manier met respect voor het welzijn van de hond en de eigenaren. Ze kijkt echt naar de hond en de context/situatie en past het programma ook aan als het nodig is. Je kunt haar alles vragen en ze heeft heel veel kennis, ze denkt actief mee en zoekt altijd naar alternatieven als iets niet zo uitwerkt als gedacht. Elke hond is immers anders.
We hebben ook het verlatingsangst programma gevolgd. Dat is heel intensief, en we zijn er nog niet, maar doordat Merel heel goed meekeek en de filmpjes analyseerde, kregen wij goede feed back en zijn wij nu in staat om het verder uit te bouwen.
In ons geval is niet alles op te lossen, maar we zijn wel erg blij met de handvatten en steun die we van Merel hebben gekregen!

 by Ryan en Bryan
Gedragstherapie Raf

Wij zijn erg blij met de komst van Merel. Het is onwijs fijn om weer handvaten te krijgen en ze beantwoord al onze vragen. Niks is teveel en Merel staat overal voor in om ons te helpen. Echt een aanrader!

 by Anja
Gedragstherapie

Merel is bij ons gekomen voor onze franse bulldog. Zij was eerlijk en was niet bang om de confrontatie aan te gaan. Wij zijn zeer blij met haar geweest en heeft ons handvaten gegeven om met onze hond om te gaan en hem te leren begrijpen.
Dank je wel Merel

 by Hajo
Begeleiding

De hond is 3 jaar oud en vertoonde een ongewenst gedrag t.a.v. andere honden en fietsers, dit moest hem afgeleerd worden en door een aantal tips van Merel is e.e.a. in gang gezet. Het gedrag is nog niet helemaal wat het moet worden maar de eerste stappen zijn gezet en verdient een verdere aandacht en training van de hond. Doordat je meestal zelf niet ziet hoe de hond reageert kan dan middels een andere kijk wel achterhaald worden. Hierdoor leert de baas het zelf beter te doen. Mogelijk dat in de toekomst als ik niet verder kom Merel weer ingeschakeld gaat worden.

 by Liel en Milly

Beste Merel,

Jij hebt goed advies en begeleiding gegeven, wat ik het beste kan doen met Milly (om het uitvallen naar andere honden te beperken). Je hebt me goed geholpen en nu kan ik weer wandelen met plezier. Uiteraard moet ik goed blijven oefenen en ik weet nu hoe. Heel hartelijk bedankt hiervoor .

Groetjes van Liel er Milly 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

 by Elly en Jean Ramakers

We hebben in mei via stg. verhuisdieren onze hond Luna uit Aruba geadopteerd. We hebben bij Huisdierverhalen persoonlijke begeleiding van Merel gehad. Zeer kundig, geduldig en goede adviezen waar we iets mee kunnen. Zeker een aanrader. Ook al denk jezelf je hond goed te kennen, tijdens de persoonlijke gesprekken bleek voor ons nog veel onbekendheid te zijn over het gedrag van honden en hoe hiermee om te gaan. Dankzij Merel heeft Luna heel veel vertrouwen in ons gekregen. Daarnaast zijn we nu bezig met de pubercursus bij Merel. Deze worden gegeven door Misha. Ook een aanrader en zeer de moeite waard. Merel, bedankt!
Elly en Jean

 by Mark Stallinga
Lof

Wij hebben gisteren de laatste puppyles van Merel gehad. Het waren privelessen bij ons thuis, waarbij onze labradoodle Beau een uur lang de volle aandacht kreeg. Beau was iedere keer weer super-enthousiast als Merel kwam. Met veel geduld van Merel en veel plezier van Beau hebben we genoten van de lessen. Merel herkent direkt het gedrag van de hond en adviseert daarin hoe mee om te gaan. Ook Beau is een hond met haar eigen karakter en angsten. De tips die Merel iedere keer weer had, waren zo waardevol en werkte ook echt in praktijk. Een pup opvoeden vergt veel geduld en constante oefening. Zonder de hulp van Merel zou het veel moeilijker zijn geweest en waren we nog lang niet op dit nivo. We hebben ons gelijk ingeschreven voor de vervolgcursus en kijken er samen met Beau naar uit. Ik kan nog wel even doorgaan met superlatieven over Merel, her is gewoon een topper, onze eigen Cesar uit Valkenburg 👍

 by L&L
Genoten

Wij hebben samen genoten van de privélessen en van de puppy cursus. Veel geduld voor mijn hond werd er getoond en hele handige tips voor tijdens de trainingen maar zeker ook voor thuis. Mijn hond geniet nog steeds van de snuffelmat die zij via Huisdierverhalen heeft.

 by Judith

Merel geeft handige tips, de hond leert omgaan met andere honden en onze hond ging er iedere week met plezier naar toe. Genoeg handvaten gekregen om thuis verder te oefenen.

 by Liz Tans
Daantje

Ruwhaar teckel Daantje was door verdrietige omstandigheden in ons gezin niet zichzelf. Daarom kon zijn vaste trimster hem dit voorjaar helaas niet helpen. Na een korte oriëntatie kwam ik in ons eigen Valkenburg het bedrijf van Merel tegen. Daantje kon er snel terecht voor de reeks van 10 therapeutische pluksessies. Korte sessies waardoor Daantje er graag heen bleef gaan. En alle keren rende hij kwispelend op Merel af. Hij is weer van zijn wintervacht verlost, ziet er tiptop uit en rent ook voor een volgende plukbeurt ongetwijfeld weer blij naar binnen.

 by Kylie
Oskar en Charlie

We waren ten einde raad afgelopen herfst, onze katten Oskar en Charlie deden ineens bijna al hun behoeften buiten de kattenbak! Het werd steeds erger en dit zorgde uiteraard voor spanningen in huis. Via onze dierenarts kwamen we terecht bij Huisdierverhalen en al heel snel kon ik een afspraak maken met Merel. Het contact verliep heel fijn en tijdens het huisbezoek nam ze de tijd om alles goed door te spreken en te onderzoeken. Ze heeft ons enorm goed geholpen met haar advies en stappenplan. Sindsdien is de rust in huis terug en hebben de katjes niets meer buiten de bak gedaan. De katjes (en vooral wijzelf) zijn haar enorm dankbaar!

 by Simone Kaptein

Mijn Griekse hond Tommy begon steeds wilder te worden in huis en op straat. Met de hulp van Merel heb ik geleerd hoe ik hiermee om moet gaan. Het is echt geweldig; ik ben niet meer zo gefrustreerd en Tommy wordt steeds minder druk!

 by Heather Brouillette

Merel helped us with our Lab, Daisy. Daisy had issues with walking on the leash especially when approaching other dogs. She would lash out and it was hard to control her. Merel came and gave us a thorough report and recommendations to help Daisy. She walked with us, observed, and taught me things to do and try with Daisy. After much practicing between visits, walking Daisy is now enjoyable and we both get something more out of it. I highly recommend Merel to anyone needing help with their pet!

 by Jan Keulen

Merel heeft ons goede tips gegeven hoe we onze onzekere Berner Sennenhond van 9 maanden meer zelfvertrouwen kunnen geven. We zijn er nog niet maar er is zeker vooruitgang te zien.

 by Itzel Salas

Merel provided us very valuable information to get us prepared to introduce our new kitten to our dogs. She also provided educated advise on nutrition and a better understanding of animal bahavior which will improve our pets lives.We are very satisfied of her services and will surely recommend her!

 by Melissa Iman

 by Thymen Willemsen

Merel van Huisdierverhalen.nl heeft ons heel erg goed geholpen in de periode dat wij zelf niet genoeg tijd hadden om onze honden de wandelingen te bieden die ze nodig hadden. Onze grote Vizsla en Duitse staande ,met pittige karakters, wist ze prima te leiden. Je kunt haar je honden zonder twijfel toevertrouwen. Merel(die ook gedragsdeskundige is) weet absoluut waar ze mee bezig is en wij hebben dit als zeer aangenaam ervaren. De honden gingen al uit hun dak als ze Merel hoorden aankomen!

 by Lidwien van Gangelen

Dit nu even openbaar omdat wij er super blij mee zijn.
Mijn FB vrienden / kennissen weten van ons getraumatiseerde hondje uit Roemenië. Met ons als baasjes gaat het geweldig... buiten verwachting, maaaar naar buiten is het nog wat problematisch....Vandaag moesten wij weg en hadden wij met Merel weer een afspraak gemaakt om even naar Jazz te komen, evt in de tuin uit te laten en haar gerust te stellen... een hondje die zich nog door niemand het tuigje laat omdoen...angstig en afwachtend is... laat staan een vreemde in huis tegen te komen.... Buiten verwachting ging het geweldig... ondanks dat “onze dame Jazz”, nog een lange weg heeft te gaan.. voor ze het vertrouwen krijgt in anderen...

Merel bedankt....
Knuffel van Jazz

 by Wendy

Heel erg tevreden over huisdierverhalen. Wij liepen tegen wat problemen op met onze Bordercollie van 1,5. Wandelen was gewoon echt niet leuk meer. Altijd trekken aan de riem, uitvallen naar andere honden en in de riem bijten. Daarom hebben wij de hulp van Merel ingeschakeld en ik zie op 2 maanden tijd al heel veel verandering. Wij zijn er nog lang niet, maar met de hulp van Merel gaat dat helemaal goed komen.

 by Gerjanne
Chip & Coco ragdol kittens

Merel heeft afgelopen weekend op onze 2 kittens gepast. Voor het eerst zouden ze alleen thuis zijn. Merel is 3 x per dag een uurtje bij ze geweest. Ze heeft erg goed voor ze gezorgd. het fijne was dat ze ook een foto en een filmpje stuurde zodat we ze ook zagen. Chip had voor vertrek last van zijn oog, dat oogje moest gezalfd worden. Ook dit heeft Merel super opgepakt. Dank Merel , we weten dat we zorgeloos weg kunnen.

 by Stéphanie
Coco ?

Ontzettend blij met de liefdevolle wijze waarop Coco meegenomen wordt op heerlijke wandeltochten.

 by Corinne
Super

Erica en Merel laten af en toe mijn 2 herdershonden uit.
Ze komen hun afspraken goed na en ze hebben geduld met mijn ietwat bangere hond. Ze hadden al snel een klik en het gaat goed.
Door Corona konden ze niet naar België komen maar nu kan dat weer. Als ik dan een zondag weg ben kan ik met een gerust hart mijn honden thuis laten.

 by Arlette Colson
Lief en attent voor mijn schatten

Ik heb Merel leren kennen al s een zeer lieve en attente jonge vrouw aan wie ik de zorg over mijn drie poezekinderen Charly, James en Jasmijn wel durfde toevertrouwen .Voor ik Merel kende waren ze als ik op vakantie ging steeds in pension geweest .Maar dat gaf alleen maar stress en dan vermagerden ze veel.Nu konden ze dankzij haar rustig in hun eigen omgeving blijven en kwam zij dagelijks 2x langs om voor hen te zorgen.Ik heb haar ook thuis gehad omdat James eetproblemen had .we hebben toen de situatie goed besproken en d eflat grondig heringericht wat betreft kattenspullen.James zijn eetproblemen liggen blijkbaar in de relatiesfeer met Jasmijn en ik kan dit bespreken met Merel.
Ik kan haar alleen maar aanraden voor de zorg van je schatten als je even weg wil of als je raad nodig hebt.
Bedankt Merel ...en als we weer op vakantie gaan , dan ben je hier zeer zeker van harte welkom

 by Desiree
Oppas voor onze katten

Merel heeft 2 weken voor onze ragdoll-katten Huntley en Ivy gezorgd. Naast het verzorgen nam ze ook uitgebreid de tijd om met de katten te spelen, ze te borstelen en met ze de tuin in te gaan. Uit de leuke foto’s en berichtjes die we van Merel ontvingen bleek dat de katten het zeer naar hun zin hadden. Ook vond ze het geen probleem om tijdens warme dagen onze plantjes water te geven en zelfs de tuin te sproeien. Dit gaf ons een heel gerust gevoel op vakantie en we zullen zeker nogmaals van haar diensten gebruik willen maken!

 by Aniek

Een heel fijn consult gehad. Merel heeft uitgebreid de tijd genomen om naar het verhaal van Nala en Simba te luisteren. Daarbij heeft ze hele goede tips gegeven om de scherpe randjes m.b.t angst en agressie te verminderen bij Nala en Simba. En heeft ze goed gekeken naar een beteren verdeling in huis, zodat dit minder stress veroorzaakt bij de katten. Merel heeft mij nog een stuk theorie bij geleerd voor het op tijd herkennen van stress symptomen. Ik ben echt super tevreden.

 by Sylvia Gerads

Merel heeft ons heel goed geholpen.zij weet precies hoe de honden in elkaar zitten.
Zij heeft ons Tips gegeven,wat te doen als ons kleinkind komt.
Ik kan nu met een gerust hart oppasoma worden,en zullen samen met de honden veel plezier beleven.
Dank je wel merel voor jouw goede tips.
Ik zal jouw zeker aanbevelen aan andere mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

 by L.H.

De hond is prima hersteld van de operatie en is net zo vrolijk als voorheen. Hij kan nu zijn plasje goed ophouden en ik heb geen problemen meer in huis. We zijn ontzettend blij met dit resultaat. We willen je graag bedanken voor je advies en de keuze van de dierenarts. Voor ons is het einddoel nu gereikt.

 by Shelly

We waren de wanhoop nabij en inmiddels zo geïrriteerd door onze kat dat ik bijna op het punt stond afstand van hem te doen. Zoekend naar oplossingen kwam ik terecht bij Merel. Ze merkte dat het ons hoog zat en heeft een luisterend oor geboden alsook uitgebreide adviezen. Ze heeft ruim de tijd genomen om ons te woord te staan. We hebben erg veel geleerd. Onze kat zal een bijzonder geval blijven maar we zijn er allemaal op vooruit gegaan dankzij Merel!

 by Kater plast naast de bak

Onze kater plaste al een lange tijd net naast de kattenbak en hadden al vanalles geprobeerd! Na het advies van Merel heeft hij nog 1 keer naast de bak geplast en daarna niet meer, We zijn ontzettend blij dat hij meer aangetrokken is tot de kattenbak - hopelijk houdt hij het vol!

 by Bella

We maken stappen vooruit met Bella. Zij heeft echt een omslag gemaakt; Bella geeft knuffels en kusjes en is veel aanhankelijker geworden. Door tijdig te reageren op stress signalen kunnen we het negatieve gedrag steeds beter ombuigen. Het bijten neemt af en ze reageert beter op onze correcties.

 by Sandra

Merel heeft ons goed geholpen om Bobbie beter te “lezen”
Het happen is een stuk minder geworden!
Wij zijn heel blij met alle tips van Merel!

 by Vera

Fijn informatief gesprek gehad. Veel uitgelegd
Merel heeft met kleine tips geholpen om Gucci beter te begrijpen

 by Vivian

Merel heeft met kleine tips geholpen om Finn beter te begrijpen en daardoor is hij in veel dingen rustiger geworden. Dit geeft meer rust, zeer blij dat we Merel hebben ingeschakeld

 by Monique

Superblij zijn wij met de bruikbare tips die onze hond Sjarel een stuk minder nerveus en jaloers hebben gemaakt! Wij kunnen nu samen met onze kleinzoon genieten van elkaar! Merel gaf ons een duidelijk oefenschema en kwam 2 x op huisbezoek.. dankjewel voor je hulp!

 by Jessica

I honestly couldn't recommend Merel enough! She helped us with a spraying cat. She was extremely detailed, friendly, insightful and informative. She spent more than 2 hours with me explaining and teaching me how to better understand my cat and how to interpret his actions/expressions. And her report was extremely helpful, especially for my husband, who had to work while she came to the apartment. Thank you Merel! 🙂

 by Suzan

Fijn en informatief gesprek gehad. Veel uitgelegd en een overzichtelijk rapport gekregen. Als je naderhand nog vragen hebt krijg je ook altijd een berichtje van haar. Zeker aan te bevelen!

 by Femke

Merel heeft ons goed geholpen toen onze puppy moeite had om alleen thuis te blijven. We hadden een fijn gesprek waarbij ze meedacht en duidelijke tips gaf. Het behandelplan dat we daarna op papier ontvingen heeft ons geholpen om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Het gaat al stukken beter! En Merel is makkelijk te bereiken als we nog even ruggespraak willen.

 by Monique

Merel heeft ons goed op weg geholpen met het wennen aan een baby in huis. Veel geduld en bruikbare tips! Dankjewel Merel!

 by Pascal

Leuk huis bezoek gehad, nam alle tijd om alles goed te bekijken wat er mis ging.
erna mooi stappenplan ontvangen en hebben regelmatig contact om te vordering te bespreken. nu hopen dat de poezen hier straks samen door huis kunnen lopen.

 by Ingeborg

Na overleg via de email tot aanschaf van een proefpakketje over gegaan. Goed en praktisch advies! De bestelling was de volgende dag al binnen.

 by Peter Hofland

Verrassende en praktische adviezen!

 by Misha

Mijn chihuahua Bailey was erg onzeker en daardoor wat angstig. Hierdoor had hij enorm veel stress. Dit leek alleen maar erger te worden. Via de dierenarts werd mij Merel aangeraden, en gelukkig kon Merel al snel op huisbezoek komen!
Bailey (en Luna de andere chihuahua) werden tijdens het eerste huisbezoek goed geobserveerd, waarna ik tips en oefeningen kreeg.
Een aantal weken later kwam Merel nog eens langs en zag al heel veel verbetering.
We hebben toen nog tijdens het wandelen oefeningen gedaan waardoor Bailey buiten ook minder stress krijgt.
En ook deze oefeningen zijn erg fijn en helpen enorm!
Ik ben blij dat we Merel hebben ingeschakeld.
Iedereen is een heel stuk minder gestresst!

 by Jeroen Kuipers

Merel heeft drie dagen op mijn katten Willem en Max gepast. Het is duidelijk dat ze er plezier in had en dat ze de beestjes ook goed heeft geobserveerd om te zien of het goed met ze ging. Ik ben zeer tevreden.

 by Yvonne Bergmans

Wij moesten een dag weg en wilden onze 2 shiba's niet naar een pension brengen, onze jongste hond is extreem angstig. Gelukkig had Merel tijd om ze uit te laten. Alles is goed gegaan, heel fijn dat Merel nog een appje had verstuurd van 2 relaxte shiba's. Hondjes blij en baasjes blij.

 by Renate

Mijn kleine kater Goliath begon plotseling in de kattenmandjes te plassen. En toen ook nog op mijn bed!!! Hup met hem naar de dierenarts gegaan met een plasje; je weet maar nooit of er een infectie is. Gelukkig was dat niet het geval, maar wat dan? Even aan de pilletjes gezeten tegen de stress, maar dat was niet zo'n succes. De dierenarts heeft me doorverwezen naar Merel en ze kon heel snel een huisbezoek afleggen. Merel heeft geweldig goede tips gegeven. Ik hoef niet meer drie keer per dag mijn hele bed te verschonen, de kattenmandjes blijven schoon en Goliath is veranderd in een zelfbewuster katje wat gewoon zoals het hoort op de bakken plast. Wat een super inzicht van Merel en fijne begeleiding!! Top, dank je wel!!!

 by Suzy Hochstenbach

Merel heeft een week lang mijn katers Chester en Spotty verzorgd. Ik ben zeer tevreden en zal haar zeker nog een keer vragen als we weggaan.

 by Elise

Merel heeft 4 dagen op onze hond Pluk (14 jaar, teckel) gepast terwijl wij een romantisch weekend weg waren! Het is helemaal super gegaan, de oude dame was zeer tevreden en gelukkig toen wij thuis kwamen. Een paar poepjes in huis mochten de pret voor Merel niet drukken. De volgende keer benaderen we Merel zeker weer als wij weggaan, fantastisch dat ze aan huis voor je dieren komt zorgen!

 by Willy van Die

Mijn hond waldo duitse herder was erg impulsief is nu kalm en rustig door haar goed advies. Top dus!

 by Lysanne

Merel heeft samen met mij gezocht naar passende oplossingen voor het gedrag van mijn kat. Reageerde snel op vragen en is betrokken bij het uitvoeren van haar stappenplan. Merel heeft mij goede adviezen en tips gegeven, dank je wel!

 by Anique

Mijn konijn vertoonde raar gedrag, iets wat ik nog nooit eerder bij hem had gezien. Ik heb Merel ingeschakeld en hij bleek ziek te zijn van het erg warme weer! Met Merels tips werd mijn vriendje na een dag alweer de oude en sprong hij alweer rond. Zonder Merels hulp was ik hier niet achter gekomen, helemaal top!

 by Machteld de Jong

Mijn Friese Stabij is erg angstig. Merel heeft mij goede tips gegeven hoe ik ermee om moet gaan. Ik merk echt verschil!

 by Jaimy

Merel heeft mij heel goed geholpen met adviezen over mijn Mechselse herder Dex! Zo heeft ze mij gerustgesteld dat zijn happen echt puppygedrag was en geen agressiviteit. Ook heb ik veel tips mogen ontvangen over zaken als opspringen, niet aan de lijn lopen, pubergedrag etc.

 by Dorine Teeken

Mijn hond Puck valt soms uit naar grotere honden. Van Merel heb ik goede tips gekregen hoe ik hier mee om moet gaan. Merel is vriendelijk en in staat om de situatie goed in te schatten en passend advies te geven.

 by Suzan

Merel heeft ons goeie tips gegeven mbt het bijten, opspringen van onze berner Doortje( 6mnd). Na 2 weken hebben we al goeie resultaten geboekt. Het volgende project is het minderen van alles opeten buiten op straat. Ook daar heeft ze ons tips gegeven. Deze gaan we binnenkort stap voor stap proberen. Elk probleem wordt stap voor stap gedaan ??

 by Nicky

Merel is een rots in de branding geweest wat betreft de problemen die ik had met mijn twee katten! Ze heeft ervoor gezorgd dat de problemen zijn opgelost op een hele prettige manier. Ook is ze buiten de afspraken via de mail altijd bereid om je verder te helpen met eventuele vragen die er nog zijn. Als dierenliefhebber kan ik Merel aan iedereen aanraden die een handje hulp nodig heeft bij het opvoeden van huisdieren, of het oplossen van problemen. Wat een topper!

 by Suzan Rucinski

Merel gaf ons een geweldige tip voor onze kat die overal plaste. Heel hartelijk bedankt we zijn er superblij mee en hopen dat als we nog eens een probleem hebben we weer bij jou mogen komen. dank je.

 by Karen van Dyck

Dank je wel voor alle goede tips! We gaan ze nu met de tijd toepassen in de hoop op een goede samenwerking tussen alle katten. Dank u wel Merel!

 by Suzy Hochstenbach

Merel is zeer kundig en behulpzaam. Echt een aanrader, ben heel tevreden !

 by Roza Stek

Net een pakketje binnen gekregen van merel. Met valeriaan wortel mijn kat en honden zijn er dol op. Het pakketje was ook al binnen 3 dagen dikke plus.

 by Hannah van Dijken

Merel is super behulpzaam wanneer er een probleem is. Ze analyseert alles perfect om achter het probleem te komen. Top hulp!

 by Jessica de Wit

Op afstand geholpen met een ziek hondje op Curaçao. De hond rent nu weer vrolijk rond!

 by Anne Woudstra

Geeft super hulp! Reageert heel snel op al m'n vragen en geeft goed advies. Maakt niet uit of het over een kat of hond gaat.
Top dus!

 by Wendy Nieuwenhuyze

Ik ben zo blij met het stappenplan om twee volwassen katten bij elkaar te brengen. Vragen die ik heb kan ik blijven stellen zodat mijn kat en de nieuwe kat vriendjes kunnen worden. Merel geeft ook steeds extra tips en adviezen ook gelijk mbt voeding. Echt super. Je krijgt dezelfde dag ook gelijk antwoord zodat je het kan toepassen. Ik word heel goed begeleid hierin en ben net pas begonnen maar vind het nu al geweldig wat Merel doet.
Als er meer sterren waren dan kreeg ze die. Ze verdient elke ster en heeft een groot hart voor dieren.
Ontzettend bedankt Merel alvast.

 by Celine van Dijk

Heel fijn! Veel informatie gekregen over mijn zwangere teefje ! Altijd prettig om toch nog wat vragen te kunnen stellen. Hele lieve meid echt een aanrader !!!

 by Annemie van der Mullen

Merel helpt ons geregeld met vragen over onze drie katten en hond.
Goede en duidelijke uitleg waar je iets mee kunt.
Zo ook weer met onze kater. Dierenarts heeft bevestigd dat het een blaasontsteking is. Medicijnen gekregen.
En wat ik daarnaast ook heel belangrijk vindt, voedseladvies gekregen van Merel. Hopelijk kunnen we zo een nieuwe blaasontsteking voorkomen.

 by Kirsten Jussen

Wij hebben sinds gisteren een puppy. Met behulp van de informatie die we van Merel hebben gekregen gaat het tot nu toe super.
Mocht de gegeven informatie geen baat hebben wordt er altijd verder gekeken naar wat wel past.
Zelf vind ik het fijn dat de oorzaak wordt aangepakt en niet het probleem zelf. Problemen komen ja uit iets voort.
We hebben super veel geleerd en zijn blij met het advies wat Merel ons gegeven heeft.
Mochten ik ooit weer informatie of tips nodig hebben kom ik zeker terug.

 by Raymond van de Wetering

Wij krijgen binnenkort een puppy, hierop heb ik Merel advies gevraagd mbt de eerste weken van de puppy!
Ik heb een zorgzaam samen gesteld plan gekregen, meer dan dat ik verwacht had! Waar alles van top tot teen in beschreven staat om de pup een zo goed mogelijke start te bieden.

 by Laura Janssen

Merel heeft mij goed geholpen met mijn Spaanse hond. Merel is een lieve meid die weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed en geeft goede tips. Ze reageert ook snel op je vragen en je merkt dat ze echt van dieren houdt. Super!

 by Sharona Neidhofer

Top! Merel heeft me onwijs goed geholpen toen ik me zorgen maakte om mijn hondje. Ze heeft me gerustgesteld en heeft ook heel behulpzame tips gegeven! Daarom zeker 5 sterren waard!

 by Marise Willems

Merel heeft me al een paar keer echt goed geholpen. Zowel met mijn 2 gecastreerde konijnen koppelen als met mijn hond! Ze weet waar ze het over heeft en komt indien nodig met een oplossing waar je echt wat aan hebt!

 by Elise Jongejan

Merel helpt mij iedere keer geweldig met vragen over m'n kittens Simba en Binky! De hond vond de katjes nog een beetje eng , maar gelukkig is dit vanzelf over gegaan maar toch Merel om hulp gevraagd. Ze staat altijd paraat om vragen te beantwoorden en te helpen waar mogelijk. Zeker een aanrader bij problemen of gewoon vragen.

 by Marieke Hendriks

Merel heeft mij uitstekend geholpen met mijn kat Gaston. Ik had het probleem dat Gaston bijna obsessief aan de bodem van zijn kattenbak zat te krabben en mij daarmee praktisch elke dag uit mijn slaap hield. Met de adviezen van Merel gaat het elke dag een stapje beter en kan ik weer rustig slapen. Bovendien heb ik nu een kat in huis die volledig happy is! Zeker aan te raden!

 by Odette Vanlier

Merel heeft veel kennis over dieren en weet dit goed over te brengen. Mijn vriend en ik hebben veel gehad aan haar advies voor onze hond!

 by Laura van Giessen

Merel is heel duidelijk in haar informatie en betrokken met de dieren en de baasjes. Ze stelt goede inhoudelijke vragen om je zo verder te kunnen helpen. Ik raad haar zeker aan! Voor meer vragen of informatie zal ik haar zeker weer raadplegen!!

 by Sabina de Bleijser

Uitstekende service!
Ik en mijn kat zijn hier enorm door geholpen, ze geeft goede adviezen over gedragsproblemen en voeding. Ik raad iedereen dit aan!

 by Kitty Dijcks

Merel is heel betrokken. Ze geeft goed advies en gaat hierin verder dan menige dierenzaak. De vrouwelijke dr. Pol zeg maar 😉 Ik had nieuw kattevoer aangeschaft dat rauw (bevroren) werd aangeleverd. Merel verklaarde heel goed onderbouwd, waarom dit specifieke merk toch niet helemaal zo goed is.
Bovendien gaf ze goede alternatieven.
Chapeau! Veel succes Merel met de leukste baan van wereld!

 by Chantal Daalmeijer

Goed en professioneel advies gehad over het introduceren van mijn kitten naar de andere kat! Ook over de allergie en andere zaken. Ik heb ook veel tips gehad om de omgang soepeler te laten verlopen!

 by Dominique Nolet

Merel heeft mij erg goed geholpen over de opvoeding van mijn mishandelde chow chow! Ze heeft mij hele goede tips gegeven en deze ga ik zeker gebruiken! Ook reageerde ze erg snel op mijn vraag! Ze neemt echt de moeite om je te helpen!

 by Emma Gloger

Ik heb veel geleerd van Merel over de juiste voeding voor mijn kat en daar heb ik heel veel aan!
Ze denkt goed mee en geeft advies afgestemd op de kat en andere omstandigheden. Super tevreden en zal ook voor andere adviezen zeker weer terug komen.

 by Roos Wiggermans

Al een paar keer wat problemen gehad met mijn kat er wordt altijd fijn geluisterd, gevraagd en geadviseerd!

 by Julia Oonk

Super goed advies gekregen voor mijn bange konijntje! Heel duidelijk en het heeft allemaal zo goed gewerkt! Echt super vriendelijk en een groot hart voor alle dieren. Dankjewel!

 by Immen Matimba

Het advies is super en je wordt snel geholpen! Ook als het toch niet voor je helpt dan wordt er naar een andere oplossing gezocht! Ik ben er super blij mee dat ik dit gevonden heb voor al mijn vragen, aangezien ik toch wel echt het beste voor mijn hond wil en ze zoveel kennis heeft

 by Rosa Boerrigter

Om advies gevraagd voor mijn puberende hond. Gelijk duidelijk en goed advies gekregen wat ik kon veranderen/kon doen!