Recensies
Wat zeggen anderen over Huisdierverhalen?
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huisdierverhalen
Average rating:  
 67 reviews
by Thymen Willemsen on Huisdierverhalen

Merel van Huisdierverhalen.nl heeft ons heel erg goed geholpen in de periode dat wij zelf niet genoeg tijd hadden om onze honden de wandelingen te bieden die ze nodig hadden. Onze grote Vizsla en Duitse staande ,met pittige karakters, wist ze prima te leiden. Je kunt haar je honden zonder twijfel toevertrouwen. Merel(die ook gedragsdeskundige is) weet absoluut waar ze mee bezig is en wij hebben dit als zeer aangenaam ervaren. De honden gingen al uit hun dak als ze Merel hoorden aankomen!

by Lidwien van Gangelen on Huisdierverhalen

Dit nu even openbaar omdat wij er super blij mee zijn.
Mijn FB vrienden / kennissen weten van ons getraumatiseerde hondje uit Roemenië. Met ons als baasjes gaat het geweldig... buiten verwachting, maaaar naar buiten is het nog wat problematisch....Vandaag moesten wij weg en hadden wij met Merel weer een afspraak gemaakt om even naar Jazz te komen, evt in de tuin uit te laten en haar gerust te stellen... een hondje die zich nog door niemand het tuigje laat omdoen...angstig en afwachtend is... laat staan een vreemde in huis tegen te komen.... Buiten verwachting ging het geweldig... ondanks dat “onze dame Jazz”, nog een lange weg heeft te gaan.. voor ze het vertrouwen krijgt in anderen...

Merel bedankt....
Knuffel van Jazz

by Wendy on Huisdierverhalen

Heel erg tevreden over huisdierverhalen. Wij liepen tegen wat problemen op met onze Bordercollie van 1,5. Wandelen was gewoon echt niet leuk meer. Altijd trekken aan de riem, uitvallen naar andere honden en in de riem bijten. Daarom hebben wij de hulp van Merel ingeschakeld en ik zie op 2 maanden tijd al heel veel verandering. Wij zijn er nog lang niet, maar met de hulp van Merel gaat dat helemaal goed komen.

by Gerjanne on Huisdierverhalen

Merel heeft afgelopen weekend op onze 2 kittens gepast. Voor het eerst zouden ze alleen thuis zijn. Merel is 3 x per dag een uurtje bij ze geweest. Ze heeft erg goed voor ze gezorgd. het fijne was dat ze ook een foto en een filmpje stuurde zodat we ze ook zagen. Chip had voor vertrek last van zijn oog, dat oogje moest gezalfd worden. Ook dit heeft Merel super opgepakt. Dank Merel , we weten dat we zorgeloos weg kunnen.

by Stéphanie on Huisdierverhalen

Ontzettend blij met de liefdevolle wijze waarop Coco meegenomen wordt op heerlijke wandeltochten.

by Corinne on Huisdierverhalen

Erica en Merel laten af en toe mijn 2 herdershonden uit.
Ze komen hun afspraken goed na en ze hebben geduld met mijn ietwat bangere hond. Ze hadden al snel een klik en het gaat goed.
Door Corona konden ze niet naar België komen maar nu kan dat weer. Als ik dan een zondag weg ben kan ik met een gerust hart mijn honden thuis laten.

by Arlette Colson on Huisdierverhalen

Ik heb Merel leren kennen al s een zeer lieve en attente jonge vrouw aan wie ik de zorg over mijn drie poezekinderen Charly, James en Jasmijn wel durfde toevertrouwen .Voor ik Merel kende waren ze als ik op vakantie ging steeds in pension geweest .Maar dat gaf alleen maar stress en dan vermagerden ze veel.Nu konden ze dankzij haar rustig in hun eigen omgeving blijven en kwam zij dagelijks 2x langs om voor hen te zorgen.Ik heb haar ook thuis gehad omdat James eetproblemen had .we hebben toen de situatie goed besproken en d eflat grondig heringericht wat betreft kattenspullen.James zijn eetproblemen liggen blijkbaar in de relatiesfeer met Jasmijn en ik kan dit bespreken met Merel.
Ik kan haar alleen maar aanraden voor de zorg van je schatten als je even weg wil of als je raad nodig hebt.
Bedankt Merel ...en als we weer op vakantie gaan , dan ben je hier zeer zeker van harte welkom

by Desiree on Huisdierverhalen

Merel heeft 2 weken voor onze ragdoll-katten Huntley en Ivy gezorgd. Naast het verzorgen nam ze ook uitgebreid de tijd om met de katten te spelen, ze te borstelen en met ze de tuin in te gaan. Uit de leuke foto’s en berichtjes die we van Merel ontvingen bleek dat de katten het zeer naar hun zin hadden. Ook vond ze het geen probleem om tijdens warme dagen onze plantjes water te geven en zelfs de tuin te sproeien. Dit gaf ons een heel gerust gevoel op vakantie en we zullen zeker nogmaals van haar diensten gebruik willen maken!

by Aniek on Huisdierverhalen

Een heel fijn consult gehad. Merel heeft uitgebreid de tijd genomen om naar het verhaal van Nala en Simba te luisteren. Daarbij heeft ze hele goede tips gegeven om de scherpe randjes m.b.t angst en agressie te verminderen bij Nala en Simba. En heeft ze goed gekeken naar een beteren verdeling in huis, zodat dit minder stress veroorzaakt bij de katten. Merel heeft mij nog een stuk theorie bij geleerd voor het op tijd herkennen van stress symptomen. Ik ben echt super tevreden.

by Sylvia Gerads on Huisdierverhalen

Merel heeft ons heel goed geholpen.zij weet precies hoe de honden in elkaar zitten.
Zij heeft ons Tips gegeven,wat te doen als ons kleinkind komt.
Ik kan nu met een gerust hart oppasoma worden,en zullen samen met de honden veel plezier beleven.
Dank je wel merel voor jouw goede tips.
Ik zal jouw zeker aanbevelen aan andere mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
× WhatsApp chat