fbpx

Recensies

Wat vinden anderen van Huisdierverhalen?

Recensies over Huisdierverhalen

Want iedere mening telt!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huisdierverhalen
Average rating:  
 73 reviews
by Kylie on Huisdierverhalen

We waren ten einde raad afgelopen herfst, onze katten Oskar en Charlie deden ineens bijna al hun behoeften buiten de kattenbak! Het werd steeds erger en dit zorgde uiteraard voor spanningen in huis. Via onze dierenarts kwamen we terecht bij Huisdierverhalen en al heel snel kon ik een afspraak maken met Merel. Het contact verliep heel fijn en tijdens het huisbezoek nam ze de tijd om alles goed door te spreken en te onderzoeken. Ze heeft ons enorm goed geholpen met haar advies en stappenplan. Sindsdien is de rust in huis terug en hebben de katjes niets meer buiten de bak gedaan. De katjes (en vooral wijzelf) zijn haar enorm dankbaar!

by Simone Kaptein on Huisdierverhalen

Mijn Griekse hond Tommy begon steeds wilder te worden in huis en op straat. Met de hulp van Merel heb ik geleerd hoe ik hiermee om moet gaan. Het is echt geweldig; ik ben niet meer zo gefrustreerd en Tommy wordt steeds minder druk!

by Heather Brouillette on Huisdierverhalen

Merel helped us with our Lab, Daisy. Daisy had issues with walking on the leash especially when approaching other dogs. She would lash out and it was hard to control her. Merel came and gave us a thorough report and recommendations to help Daisy. She walked with us, observed, and taught me things to do and try with Daisy. After much practicing between visits, walking Daisy is now enjoyable and we both get something more out of it. I highly recommend Merel to anyone needing help with their pet!

by Jan Keulen on Huisdierverhalen

Merel heeft ons goede tips gegeven hoe we onze onzekere Berner Sennenhond van 9 maanden meer zelfvertrouwen kunnen geven. We zijn er nog niet maar er is zeker vooruitgang te zien.

by Itzel Salas on Huisdierverhalen

Merel provided us very valuable information to get us prepared to introduce our new kitten to our dogs. She also provided educated advise on nutrition and a better understanding of animal bahavior which will improve our pets lives.We are very satisfied of her services and will surely recommend her!

by Melissa Iman on Huisdierverhalen

by Thymen Willemsen on Huisdierverhalen

Merel van Huisdierverhalen.nl heeft ons heel erg goed geholpen in de periode dat wij zelf niet genoeg tijd hadden om onze honden de wandelingen te bieden die ze nodig hadden. Onze grote Vizsla en Duitse staande ,met pittige karakters, wist ze prima te leiden. Je kunt haar je honden zonder twijfel toevertrouwen. Merel(die ook gedragsdeskundige is) weet absoluut waar ze mee bezig is en wij hebben dit als zeer aangenaam ervaren. De honden gingen al uit hun dak als ze Merel hoorden aankomen!

by Lidwien van Gangelen on Huisdierverhalen

Dit nu even openbaar omdat wij er super blij mee zijn.
Mijn FB vrienden / kennissen weten van ons getraumatiseerde hondje uit Roemenië. Met ons als baasjes gaat het geweldig... buiten verwachting, maaaar naar buiten is het nog wat problematisch....Vandaag moesten wij weg en hadden wij met Merel weer een afspraak gemaakt om even naar Jazz te komen, evt in de tuin uit te laten en haar gerust te stellen... een hondje die zich nog door niemand het tuigje laat omdoen...angstig en afwachtend is... laat staan een vreemde in huis tegen te komen.... Buiten verwachting ging het geweldig... ondanks dat “onze dame Jazz”, nog een lange weg heeft te gaan.. voor ze het vertrouwen krijgt in anderen...

Merel bedankt....
Knuffel van Jazz

by Wendy on Huisdierverhalen

Heel erg tevreden over huisdierverhalen. Wij liepen tegen wat problemen op met onze Bordercollie van 1,5. Wandelen was gewoon echt niet leuk meer. Altijd trekken aan de riem, uitvallen naar andere honden en in de riem bijten. Daarom hebben wij de hulp van Merel ingeschakeld en ik zie op 2 maanden tijd al heel veel verandering. Wij zijn er nog lang niet, maar met de hulp van Merel gaat dat helemaal goed komen.

by Gerjanne on Huisdierverhalen

Merel heeft afgelopen weekend op onze 2 kittens gepast. Voor het eerst zouden ze alleen thuis zijn. Merel is 3 x per dag een uurtje bij ze geweest. Ze heeft erg goed voor ze gezorgd. het fijne was dat ze ook een foto en een filmpje stuurde zodat we ze ook zagen. Chip had voor vertrek last van zijn oog, dat oogje moest gezalfd worden. Ook dit heeft Merel super opgepakt. Dank Merel , we weten dat we zorgeloos weg kunnen.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»