Uitlaatservice voor honden

Individuele wandelingen op maat

Individuele uitlaatservice

Geschikt voor alle honden van alle leeftijden

Huisdierverhalen zorgt voor de meest leuke activiteit van de dag wanneer u niet thuis bent! Of u ons voor een enkele keer nodig heeft of op regelmatige basis, wij kunnen uw hond een fijne wandeling geven.

Alle honden zijn anders en hier houden wij veel rekening mee. Daarom werken wij alleen op individuele basis met uw hond(en). Dat wil zeggen dat wij in uw eigen woonomgeving wandelen en geen andere honden meenemen tijdens de wandeling. Dus geen mismatches tussen honden, grote uitlaatgroepen of drukke “blaf” bussen!

Alle medewerkers worden voorzien van de juiste informatie, begeleiding en kennis om iedere hond te kunnen lezen en hun gedrag op de juiste manier te interpreteren. Alleen op die manier kunnen we iedere hond de leukste wandeling geven!

Plan uw gratis kennismakingsgesprek

Klanten van Huisdierverhalen
Geschikt voor alle honden

Voor alle honden, met of zonder rugzakje, kunnen wij een plezierige wandeling bieden. Voor honden mét een rugzakje is het belangrijk dat we weten wat er in het rugzakje zit zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Een eerste keer alleen binnenkomen is voor een hond altijd spannend. Op het kennismakingsgesprek na is het immers toch een vreemde die zomaar jouw huis binnen komt! Alle interactie gaat op het tempo van de hond en laten deze naar ons toekomen i.p.v. wij die naar die hond toe gaan. Op het moment van rust maken we aanstalten om te gaan wandelen.

  • Honden met angst voor vreemden
  • Puppy's
  • Senioren
  • Onzekere honden
  • Honden die uitvallen naar andere honden
  • Honden zonder ``problemen``
Hoe werkt het?

Om elkaar eerst wat beter te leren kennen komen wij graag bij u op kennismakingsgesprek. Zo kunnen we alle wensen bespreken, een rondleiding door het huis krijgen wat de spullen van de hond betreft en zien we hoe de hond op ons reageert. Indien u ons met uw hond toevertrouwd kunnen we de sleutel uitwisselen en wordt er een uitlaatservicecontract getekend.

Vervolgens wordt er een Whatsappgroep voor uw hond gemaakt waarin uzelf, de medewerker en andere mensen (naar wens) kunnen worden toegevoegd. U kunt ervoor kiezen om de eerste paar wandeling los te betalen of direct voor een strippenkaart te kiezen. Beide keuzes zijn prima!

Een losse wandeling of strippenkaart wordt vóór het begin van de (eerste) wandeling via een betalingsverzoek betaald. Gedurende de eerste paar wandelingen houden we veel contact en wordt u up-to-date gehouden door middel van foto’s en vertellen we hoe de wandelingen zijn verlopen. Ook laten we iets weten als ons iets geks of abnormaals is opgevallen, denk bv. aan lichamelijke- of gedragsmatige afwijkingen indien deze niet besproken zijn. Uit ervaring weten we dat na een paar keer wandelen de meeste klanten af en toe een foto of leuke update wel waarderen, maar dat dit niet meer nodig is bij iedere wandeling.

Een strippenkaart bevat 10 wandelingen voor uw hond(en) en de prijs is hetzelfde voor maximaal 2 honden uit hetzelfde gezin. Wij houden zelf een overzicht bij wanneer de wandelingen hebben plaatsgevonden en krijgt na de laatste wandelingen een nieuw betalingsverzoek toegestuurd voor de nieuwe wandelingen reeks.

background

Tarieven & Pootjes sparen

Sparen voor een gratis wandeling

Spaar 1 pootje per volle strippenkaart, bij 4 pootjes ontvangt u 1 wandeling gratis!

background
30 minuten
11,50

per losse wandeling

60 minuten
17,50

per losse wandeling

30 minuten
110,00

per 10 wandelingen

60 minuten
170,00

per 10 wandelingen

Extra informatie

Omdat wij van Huisdierverhalen weten dat veel eigenaren meer dan 1 hond in een huishouden hebben berekenen wij bovenstaande tarieven niet per huisdier. Deze tarieven gelden voor maximaal 2 honden uit hetzelfde gezin. Indien u meer honden heeft of een logé in huis heeft mag die natuurlijk ook mee hiervoor berekenen wij €5,- extra. In totaal lopen wij met maximaal 3 honden uit hetzelfde gezin per wandeling.

De tarieven zijn berekend exclusief de reiskosten. Woont u binnen Maastricht (m.u.v. Itteren) dan bedragen deze €2,50 per wandeling. Als u buiten Maastricht woont dan zullen we de kosten berekenen a.d.h.v. het aantal gereden kilometers. De reiskosten bedragen dan €0,25 per km. Indien u in een betaald parkeren gebied woont en een medewerker met de auto moet komen zijn bovenstaande tarieven exclusief parkeerkosten. Vanzelfsprekend proberen we het gebruik van de auto zo veel mogelijk te beperken.

Op feestdagen wordt een extra tarief berekend van €7,50 per dag. De feestdagen van 2020 zijn: Nieuwjaarsdag (1 januari); Goede vrijdag (10 april); Pasen (12 en 13 april); Koningsdag (27 april); Bevrijdingsdag (5 mei); Hemelvaartsdag (21 mei); Pinksteren (31 mei en 1 juni); Kerst (25 en 26 december), Oudejaarsdag (31 december).

Mogen we binnenkort ook met uw hond aan de wandel? We verwelkomen hem of haar graag bij ons!

 

We begrijpen het als u nog vragen heeft, u kunt deze allemaal stellen, maar indien u graag meteen een plekje wil reserveren kan dit natuurlijk ook. In onderstaand contact formulier kan worden doorgeven op welke dagen en rond welke tijd u graag de wandeling(en) wil inplannen. We zullen dan direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen.
Op welke dag(en) zou u ons nodig hebben?

× WhatsApp chat