fbpx

Uitlaatservice voor honden

Individuele wandelingen op maat

Individuele uitlaatservice

Jouw viervoeter in vertrouwde handen

Huisdierverhalen zorgt voor de leukste activiteit van de dag wanneer je niet thuis bent! Of je ons nu voor een enkele keer nodig heeft of op regelmatige basis, wij bieden jouw hond een fijne en onbezorgde wandeling.

 

Voor álle honden

Geen hond is hetzelfde; dat is ons belangrijkste uitgangspunt. Om die reden werken wij alleen op individuele basis. Dat wil zeggen dat wij in jouw eigen woonomgeving wandelen en géén andere honden meenemen tijdens de wandeling. Dus geen mismatches tussen honden, geen grote uitlaatgroepen en geen drukke ‘blaf-bussen’!

Piepjong of senior; een beetje angstig of juist (iets té?) uitbundig; honden die trekken aan de lijn; honden die niet zo vriendelijk zijn naar soortgenoten… Ze zijn allemaal welkom. Ook een hond met een ‘rugzakje’ is voor ons geen probleem. Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten wat er in het rugzakje zit, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Daarom nemen we vooraf uitgebreid de tijd om met jou en jouw hond kennis te maken.

 

Vertrouwd en deskundig

Wij werken zoveel mogelijk met één vaste uitlater (en één vaste vervanger) voor jouw hond, zodat deze niet telkens aan een nieuw gezicht hoeft te wennen. Voordat we de eerste keer met jouw hond aan de wandel gaan, verdiepen we ons in zijn of haar achtergrond en karakter. Zo kunnen we het gedrag van jouw hond op de juiste manier interpreteren.

Onze medewerkers worden doorlopend begeleid op het gebied van hondengedrag. We volgen relevante cursussen en workshops om onze kennis uit te breiden en up-to-date te houden.

Alles wat wij doen is erop gericht jouw hond een fijne wandelervaring te bieden. Zodat je met een gerust hart van huis kunt!

DSC_0128
DSC_0030
Hoe werkt het?

Kennismakingsgesprek

Om elkaar beter te leren kennen, komen wij eerst bij je thuis op bezoek. We nemen alle tijd om jouw wensen, de achtergrond van jouw hond en de praktische zaken te bespreken. Daarnaast kijken we hoe de hond op ons reageert. Alle gegevens worden opgenomen in onze cliëntendatabase. Onze medewerkers raadplegen deze informatie wanneer ze voor de eerste keer met een hond gaan wandelen.

Door middel van berichtjes en foto’s via Whatsapp houden we je op de hoogte van het wel en wee van jouw hond tijdens de wandelingen. Natuurlijk informeren we je ook direct als ons iets vreemds of abnormaals opvalt. Denk bijvoorbeeld aan lichamelijke of gedragsmatige afwijkingen (die niet vooraf al bekend waren).

De eerste wandeling

Wanneer we voor het eerst bij u thuis komen, is dit voor een hond altijd spannend. Er komt immers zomaar onverwacht een ‘vreemde’ naar binnen, terwijl de baasjes niet thuis zijn. Wij respecteren dit en laten alle interactie verlopen in het tempo van de hond. We gedragen ons rustig en afwachtend en forceren niets. Pas wanneer de hond uit zichzelf naar ons toe komt en laat blijken op zijn gemak te zijn, maken we aanstalten om te gaan wandelen.

Tarieven

Spaar voor een gratis wandeling!

Voor wandelingen op regelmatige basis is onze strippenkaart van 10 wandelingen (30 of 60 minuten) de voordeligste keus. Per volle strippenkaart spaar je 1 pootje. Bij 4 pootjes ontvang je een wandeling gratis!

Heb je ons slechts af en toe nodig? Kies dan voor de optie ‘losse wandeling’ (30 of 60 minuten).

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00u-16.00u.

background
30 minuten
17,50

per losse wandeling

60 minuten
24,50

per losse wandeling

30 minuten
170,00

per 10 wandelingen

60 minuten
235,00

per 10 wandelingen

Extra informatie

Reiskosten, parkeerkosten en toeslagen

Onze tarieven zijn berekend exclusief reiskosten vanaf Maastricht. Woont u binnen Maastricht (met uitzondering van Itteren), dan bedragen deze € 2,50 per wandeling. Woon je buiten Maastricht (inclusief Itteren), dan bedragen de reiskosten € 0,25 per gereden kilometer.

Wanneer u in een wijk woont met betaald parkeren dan komen de parkeerkosten hier nog bij. Vanzelfsprekend proberen we het gebruik van de auto zoveel mogelijk te beperken.

Voor spoedaanvragen, wandelingen buiten de openingstijden en wandelingen op feestdagen rekenen wij toeslagen. Hierover informeren wij je graag!