fbpx

Verlatingsangst cursus

Zelfstandig aan de slag

Je bent zó blij met jouw hond, het is jouw grootste vriend!

Maar wat als hij nooit meer alleen kan zijn?

Veratingsangstcursus

Wil je graag aan de slag met de verlatingsangst van jouw hond, maar doe je dit liever zonder de begeleidingsweken? Dan kun je wanneer het jou uitkomt starten met de Verlatingsangst Cursus!

Je gaat zelfstandig aan de slag met de complete verlatingsangst training waarin alle stapjes uitgebreid worden uitgelegd om jouw hond comfortabel alleen thuis te laten blijven.

De verlatingsangst cursus volgt de methode van Julie Naismith – Seperation Anxiety Pro Trainer. Er wordt uitsluitend diervriendelijk getraind en het tempo van jouw hond wordt aangehouden. Het uitgangspunt is dat jouw hond zich op zijn gemak gaat leren voelen terwijl hij alleen thuis is en zijn rust kan vinden.

 

Hoe lang kan mijn hond straks alleen zijn? 

Zo lang dat jouw hond aangeeft dat gaat. Er is van tevoren niet te zeggen hoe lang dit gaat zijn omdat jouw hond een individu is dat zijn eigen kunnen heeft. Ieder uur dat hij rustig alleen thuis kan blijven is meegenomen en de bedoeling is dat je straks weer dagelijkse bezigheden en uitstapjes kunt maken zonder een gestreste hond thuis te hebben.

pexels-cottonbro-4056463

Wat mag je van deze cursus verwachten?

In deze cursus begin je bij het begin en ga je met jouw hond trainen om comfortabel te blijven in de ruimte waar deze achterblijft. Er wordt rekening gehouden met het gezin en de eventueel andere honden die er nog in wonen en je wordt geadviseerd wanneer en hoevaak, maar ook hoe lang je (het beste) kunt trainen. 

De cursus is volledig zelf in te delen zodat je kunt trainen wanneer het jou goed uitkomt. Echter is verlatingsangst een diepgeworteld probleem en zeer complex om te trainen. Omdat er veel vraag is naar een goed programma heb ik deze cursus ontwikkeld zodat er meer baasjes en hun honden geholpen worden. Start je voor het eerst met een verlatingsangst programma? Dan is deze cursus een goede basis, maar als je al meerdere cursussen gevolgd hebt is het wellicht verstandiger om samen met mij voor de begeleidingsweken te kiezen om de verlatingsangstproblemen te trainen. 

Je kunt altijd beginnen met deze zelfstandige verlatingsangst cursus en wanneer je toch graag gebruik wil maken van de begeleidingsweken dan is dit altijd mogelijk.

Extra info

In de cursus wordt geen medicatieadvies gegeven, dit is alleen mogelijk met de begeleidingsweken.

Er is geen uiterste inlogdatum, dat betekent dat je de cursus op ieder moment in de toekomst kunt inzien.

Start de Verlatingsangst Cursus voor maar 45EURO!

Ervaar je problemen met de cursus, de aanschaf of heb je andere problemen?

Mail dan naar info@huisdierverhalen.nl, dan word je zo snel mogelijk verder geholpen.