fbpx

Hondenschool

Kleinschalige vervolg puppycursus

Vervolg puppycursus

Verder doorleren met jouw pup

Startdata vervolg puppycursus:

Volgt.

Vond je de eerste puppycursus te kort en wil je graag verder? Dan is daar de vervolg puppycursus!


Heb je bij Huisdierverhalen of ergens anders een puppycursus gevolgd, maar wil je meer commando’s leren en werken aan jouw puppy’s gehoorzaamheid? Als jouw puppy tussen de 15 en 19 weken oud dan is deze vervolg cursus hartstikke handig en sluit perfect aan op wat jouw puppy kan leren. Onze puppyklassen zijn maximaal 4 puppy’s groot.

DSC_0191

Wie geeft de puppy groepslessen?


Onze professionele gedragsdeskundige Merel van der Mullen verzorgt alle puppycursussen. Merel heeft de universitaire opleiding Applied Animal Behaviour van Sparsholt College in Engeland succesvol afgerond. Hiermee ben je helemaal verzekerd van de nieuwste en beste kennis zodat je jouw puber op een goede manier kunt opvoeden.
Wij werken niet met vrijwilligers of ervaringsdeskundigen.

Meer informatie over Merel vind je hier.

Onze werkwijze

Bij Huisdierverhalen werken we samen naar een vertrouwensband tussen jou en jouw pup. Dit gebeurt op een diervriendelijke manier waarbij we met beloningen werken.
Huisdierverhalen gelooft dat opvoeden alleen maar goed gaat als dit op een rustige, consequente en duidelijke manier wordt gedaan. Om op te groeien en te leren moet je je veilig voelen en niemand voelt zich veilig als je continue gestraft wordt.
We leren je jouw puppy te begrijpen door naar hem/haar te kijken en luisteren, maar ook om zelf duidelijk te communiceren. Wij mensen zijn snel geneigd om enkel te zeggen wat we niet willen, maar dat zorgt voor veel onduidelijkheid bij jouw hond. Door zelf duidelijk te communiceren wat je wél wil dat jouw puppy doet kan er een fijne relatie ontstaan waar jullie je beiden prettig bij voelen.

minh-pham-5cuH8xtwTHo-unsplash
background

Extra Informatie

Locatie: Strabeek 48, Valkenburg. Het terrein is voorzien van een omheining waar 1 les op hetzelfde moment wordt gegeven.

Checklist voor de les:

  • Gebruik een simpel halsbandje (geen tuigje of slipketting)
  • Gebruik een vaste 3 meter lijn van bv. Dogogo, de 14mm is geschikt voor een vrouwenhand, de 20mm voor een mannenhand
  • Neem minimaal 2 volle handen voertjes mee in een heuptasje of jaszak zodat je er gemakkelijk in een keer bij kunt
  • Maak de voertjes klein, maximaal 0,5cm x 0,5cm of kleiner, ongeacht welk ras je hebt

Huishoudelijk reglement en informatie